Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ”FCSB nu a fost niciodată Steaua!”. Adi Popa pune ”tunurile” pe echipa lui Gigi Becali

BREAKING | ”FCSB nu a fost niciodată Steaua!”. Adi Popa pune ”tunurile” pe echipa lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Disputa dintre Steaua şi FCSB pentru identitatea istorică nu pare că se va finaliza prea curând.

Ambele tabere susţin că sunt continuatoarele formaţiei ce câştiga trofeul Ligii Campionilor în 1986, chiar dacă instanţele au dat câştig de cauză formaţiei din Liga 2 - CSA Steaua Bucureşti.

Adi Popa a marcat pentru ambele echipe, dar ţine partea CSA-ului

Un caz aparte este cel al lui Adrian Popa. ”Motoreta” a marcat goluri pentru echipa lui Gigi Becali sub stindardul Steaua Bucureşti, însă consideră că a fost minţit în acea perioadă, deoarece clubul nu era cu adevărat Steaua Bucureşti.

  • 228 de meciuri, 27 de goluri şi 48 de pase decisive a reuşit Adi Popa pentru FCSB.

După trei ani jucaţi la FCSB (sub denumirea Steaua, apoi FCSB) - cu o pauză de doi ani (2019-2021), pe la Reading, FC Voluntari şi Clinceni - Adi Popa a ales să joace pentru rivala CSA Steaua Bucureşti, în liga secundă.

În opinia sa, abia din acel moment a simţit că a jucat cu adevărat pentru Steaua. Când a ajuns la formaţia din Liga 2, cea care nu are drept de promovare în Superligă.

  • 48 de meciuri, 12 goluri şi 6 pase decisive a bifat Adi Popa pentru Steaua.

”Nu a fost niciodată (n.r. - când va redeveni FCSB Steaua?). Legal, instanţele o spun, nu o spun eu. Nu au fost niciodată. Ei sunt SC FC FCSB, înfiinţaţi în 2013. Asta spun cei de la Registrul Comerţului. Adică nu o spun eu sau altcineva de la CSA sau de la FCSB. Spun actele.

Ei tot propagă în media minciuni. Că palmaresul se ia de la capăt... Sper să se termine cât mai repede şi să vedem cum se împart mesele. Dacă spui după aceea că eşti Steaua şi nu deţii Liga Campionilor, atunci nu mai am ce să discut”, a declarat Adi Popa, la ”Un Podcast”, pe Youtube.

Afla mai multe despre: adi popagigi becali 

viewscnt
Articole similare