Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa se poate muta la câţiva kilometri de Steaua! Echipa a confirmat că-l doreşte pentru a ataca primele locuri în campionat: "Experienţa e necesară"

Adi Popa se poate muta la câţiva kilometri de Steaua! Echipa a confirmat că-l doreşte pentru a ataca primele locuri în campionat: "Experienţa e necesară"

Fotbal intern

Comentarii

Adi Popa (34 de ani) ar putea reveni rapid în lupta pentru promovarea în Superliga, lucru pe care nu l-a reuşit cu Steaua Bucureşti. Un alt club cu pretenţii a anunţat public că-l doreşte, după despărţirea de "militari".

Primul club care a anunţat public că-l doreşte pe Adi Popa. "Motoreta" se poate lupta din nou pentru primele locuri în campionat

Adi Popa s-a despărţit după doi ani de Steaua Bucureşti, de unde a plecat o echipă întreagă în această vară. Antrenorului Daniel Opriţa îi revine sarcina de a construi lotul pentru noul sezon, în timp ce o rivală la promovare a "militarilor" s-ar putea întări cu atacantul lateral de 34 de ani. 

Adrian Popa a bifat 48 de apariţii în tricoul Stelei, a marcat 12 goluri şi a oferit şase pase decisive, dar obiectivul, revenirea în Superliga, a fost blocat de forma de organizare, deşi echipa s-a aflat în două rânduri pe primele locuri, la finalul play-off-ului. 

Totuşi, Adrian Popa s-ar putea muta la 10 kilometri de arena din Ghencea, la Concordia Chiajna. 

Noul antrenor al ilfovenilor, Erik Lincar, definitivează lotul cu care speră să promoveze, iar tehnicianul îl doreşte pe ex-jucătorul "militarilor". Astfel, el ar mări lista fotbaliştilor cu o carieră importantă ajunşi la Chiajna, pe final de carieră. 

"Experienţa e necesară, în acelaşi timp un mix cu jucători tineri, că eşti nevoit să joci cu 2003-2005. La noi, la Chiajna, lista e deschisă, mai vrem să aducem cinci, şase jucători. 

De Adi Popa sunt interesate mai multe echipe, nu doar Chiajna", a declarat Erik Lincar. 

Adi Popa ar putea reveni la Concordia Chiajna după 11 ani

Concordia Chiajna şi-a propus din nou promovarea în Superliga, iar în lot are fotbalişti importanţi, precum: Denis Ispas, Gabi Tamaş, Paul Pîrvulescu, Florin Achim, Romario Pires, Adrian Bălan, Mirko Ivanovski sau Raul Rusescu. 

Pentru Adi Popa ar însemna revenirea după 11 ani la Concordia Chiajna, unde s-a făcut remarcat, între 2010-2012, şi de unde a fost adus de Gigi Becali la FCSB. Perioada de la echipa bucureşteană a însemnat apogeul carierei lui Adi Popa, cu trei campionate câştigate şi meciuri memorabile în competiţiile europene. 

  • La Concordia Chiajna, Adi Popa a marcat de 11 ori şi a oferit 10 pase decisive, în 60 de meciuri. 

Afla mai multe despre: adi popaadi popa steauaadi popa transferadi popa concordia chiajnaconcordia chiajnaerik lincar 

viewscnt
Articole similare