Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, glume pe seama situaţiei de la CSA Steaua: ”Mă gândesc la Adi Popa, săracul. Ce e în sufletul lui acum?”

MM Stoica, glume pe seama situaţiei de la CSA Steaua: ”Mă gândesc la Adi Popa, săracul. Ce e în sufletul lui acum?”

FCSB

Comentarii

MM Stoica a comentat vestea primită de CSA Steaua în lupta pentru promovarea în Superligă.

MM Stoica, glume pe seama situaţiei de la CSA Steaua: ”Mă gândesc la Adi Popa, săracul. Ce e în sufletul lui acum?”

Impedimentul spre Superliga al Stelei Bucureşti pare să dispară. Conform Liga2.ro, şefii CSA ar fi permis asocierea cu un privat pentru ca echipa de fotbal să poată evolua în Superliga.  MM Stoica a comentat ultimele veşti şi nu s-a putut abţine să nu îl ironizeze pe Adi Popa, jucătorul care i-a ”trădat” pe roş-albaştrii când a semnat cu CSA.

„Va fi foarte interesant cum, la prejudiciul calculat, cineva va trebui să vină cu 3,7 milioane de euro pe an pentru siglă. Altfel, se va numi FCBS. Cu câţi bani să vină un privat?

Foarte interesant... Dar nu cred în afacerea asta. Mă gândesc la Adi Popa. Săracul... Ce e în sufletul lui acum? Cum privat? Nu era echipa Armatei? Acum e iar privată? Armata ce face? Cum va putea Armata română să trăiască fără echipă de fotbal? Poate aşa ceva?”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Conform ProSport, Ministerul Apărării Naţionale şi-a dat acceptul pentru ca gruparea din Ghencea să se asocieze cu un privat. Astfel, Steaua ar putea promova în Superligă după doi ani petrecuţi în Liga 2, în cazul în care va ocupa un loc în fruntea clasamentului la finalul stagiunii.

Aceeaşi sursă relatează că, roş-albaştrii îşi pot schimba forma de organizare şi pe parcursul sezonului următor, dar pentru ca asocierea la privat să se poată realiza, ”militarii” trebuie să trimită o scrisoare de intenţie către FRF până pe 6 august, dată la care va începe noul sezon competiţional.

Echipa lui Daniel Opriţa s-a clasat la finele stagiunii trecut din Liga 2 pe poziţia secundă, cu 52 de puncte, loc ce le-ar fi permis roş-albaştrilor să promoveze sportiv în prima ligă. Din cauza organizării juridice, Steaua nu a avut drept de promovare, iar echipa de pe locul trei, Oţelul Galaţi a promovat direct. 

Discursul lui Edi Iordănescu a stârnit hohote de râs în direct. Moment savuros cu MM Stoica şi Basarab Panduru | VIDEO EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adi popamm stoicacsa steauafcsb 

viewscnt
Articole similare