Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Motoreta” Adi Popa a semnat! ”Clubul nostru îi urează bun venit”

OFICIAL | ”Motoreta” Adi Popa a semnat! ”Clubul nostru îi urează bun venit”

Steaua

Comentarii

Adrian Popa (34 de ani) s-a întors la clubul alături de care a făcut pasul către primul eşalon al României: Concordia Chiajna.

Adrian Popa a semnat un contract valabil pentru un sezon cu formaţia din Chiajna.

Adrian Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adrian Popa a mai jucat la Concordia Chiajna în perioada iulie 2010 - august 2012, când a fost cedat la FCSB, în schimbul a 500.000 de euro.

  • În 2017, FCSB l-a vândut pe Adrian Popa la Reading, pentru 700.000 de euro.

BUN VENIT, ADRIAN POPA! Clubul Sportiv Concordia Chiajna şi Adrian Popa au semnat un contract valabil până la data de 30.06.2024.  Acesta a evoluat în ultimele două sezoane în Liga 2 la CSA Steaua Bucureşti.

Adrian Popa a bifat în CV echipe precum FC Timişoara II, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Steaua Bucuresti, FC Reading, FC Al-Taawon, Ludogoret Razgrad, FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni, CSA Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna.

Mijlocaşul în vârstă de 34 ani a mai evoluat la Concordia Chiajna în perioada 2010-2012, club cu care a reuşit promovarea în Liga 1, în sezonul 2010-2011.

Adrian Popa a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a României de 24 de ori, reuşind să marcheze de patru ori.

La capitolul trofee câştigate acesta are o colecţie impresionantă de trei titluri de campion al României cu Steaua Bucureşti, un titlu de campion al Bulgariei cu Ludogoreţ Razgrad, două Cupe ale Ligii cu Steaua, două Cupe ale României cu FCSB şi o Supercupă a României cu Steaua.

Clubul nostru îi urează BUN VENIT şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii excelente în tricoul "vulturilor verzi", alături de colegi şi staff-ul tehnic!”, a anunţat clubul din Chiajna.

Afla mai multe despre: adi popa 

viewscnt
Articole similare