Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Şeptar” la Craiova. Mititelu a rezolvat un transfer de la una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului

OFICIAL | ”Şeptar” la Craiova. Mititelu a rezolvat un transfer de la una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului

FC U Craiova

Comentarii

S-a produs un transfer interesant în Superligă în urmă cu puţin timp. FCU Craiova a luat un jucător de la FC Botoşani.

Transfer între două echipe aflate pe locuri de play-out

Jucătorul Andrei Dragu, originar din Târgu Jiu, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu FCU Craiova 1948, el fiind transferat de la FC Botoşani.

Născut pe 7 octombrie 1999, Andrei are 24 de ani şi o înălţime de 1.71 metri. Andrei Dragu este un jucător de picior stâng care poate evolua atât ca fundaş stânga, dar şi ca mijlocaş stânga şi dreapta.

Andrei are 110 meciuri în primele două ligi din România, iar în sezonul actual a evoluat pentru echipa FC Botoşani în 18 partide în SuperLiga şi Cupa României.

Andrei Dragu va purta tricoul cu numărul 7 la noua sa echipă.

În clasamentul Superligii, FCU Craiova 1948 ocupă locul 12, cu 30 de puncte, în timp ce FC Botoşani este penultima, cu 19 puncte.

De-a lungul carierei, Dragu a mai jucat la Luceafărul Oradea, Şirineasa (judeţul Vâlcea) şi FC Botoşani. Este cotat în prezent la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcu craiovasuperligatransfer craiova 

viewscnt
Articole similare