Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, pe picior de plecare? Iftime a răbufnit: "Aduc altul, sunt hotărât! Pe aia o prindeam şi eu" | EXCLUSIV

Bogdan Andone, pe picior de plecare? Iftime a răbufnit: "Aduc altul, sunt hotărât! Pe aia o prindeam şi eu" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Acţionarul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a fost dezamăgit de remiza de la Arad, cu UTA, şi a dat vina pe portarul Răzvan Ducan, căruia i s-a reproşat al doilea gol primit de moldoveni. De asemenea, afaceristul a comentat şi declaraţia antrenorului Bogdan Andone, care a dat de înţeles că se va analiza poziţia sa în club.

Valeriu Iftime, după ce Botoşani a pierdut două puncte mari cu UTA: "Dacă n-ai portar..."

FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia UTA Arad, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Oaspeţii au marcat de două ori în numai cinci minute, iar gazdele au jucat în zece din minutul 73 şi au egalat în minutul 90.

Golul care a stabilit soarta partidei i-a fost imputat lui Răzvan Ducan. Valeriu Iftime consideră inclusiv el ar fi prins mingea trimisă în poartă cu capul de Ariel Lopez, în urma unui corner executat de pe stânga. 

"Trist, pentru că trebuia să câştigăm azi. Am avut meciul în mână, superioritate, apoi Bogdan nu ştiu ce a vrut să facă cu 14 fundaşi centrali. Noi am jucat de la egal la egal, chiar mai bine şi e păcat. Adică am avut... Eram cumva într-o formă bună şi e păcat. Asta e şi mergem mai departe, dar azi am pierdut două puncte mari de tot şi am mai pierdut puncte cu UTA şi acasă. 

Eu credeam că-i bat înaintea meciului, iar la 1-0 pentru ei ştiam că putem reveni, că jucam mai bine. Echipa a jucat bine, păcat de greşeala de portar, dar dacă n-ai portar...", a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro. 

Valeriu Iftime: "Mai aducem un portar, acum sunt mai hotărât decât oricând"

Cu titularul Răzvan Ducan şi rezerva Andrei Ureche în lot, Valeriu Iftime a anunţat încă un transfer pe post, pentru a remedia situaţia. 

"E o greşeală de portar acolo, nu are nicio treabă Bogdan. Dacă era treaz Ducan, prindea mingea aia, că pe aia o luam şi eu, nu trebuie să ai şcoală de portari pentru aia. Greşeala e impardonabilă la portar acolo, nu? 

Să aduc un portar bun să nu mai facă asemenea greşeli monumentale. Mai aducem un portar, acum sunt mai hotărât decât oricând. Azi, Răzvan a greşit. Greşelea e a lui mai mult decât a echipei", a adăugat Valeriu Iftime

Bogdan Andone, misterios la finalul meciului UTA - Botoşani 2-2. Reacţia lui Valeriu Iftime

La scurt timp după finalul celor 90 de minute de la Arad, Bogdan Andone a dat de înţeles că se gândeşte asupra viitorului la FC Botoşani

Pentru Orangesport.ro, Valeriu Iftime a transmis că antrenorul are dreptate şi că va face transferurile necesare, pentru ca principalul să continue. 

"Îl cred că e supărat. Munceşti, faci totul perfect, ai om în plus şi primeşti golul ăla. Are dreptate omul. Trebuie să-l ascult acum, să văd ce facem cu portarii ăştia. E păcat că am pierdut două puncte şi UTA ne-a luat patru în total. Mergem în continuare înainte", a mai spus acţionarul lui FC Botoşani, pentru Orangesport.ro. 

Rezumatul meciului UTA - Botoşani 2-2, în Superliga

Afla mai multe despre: valeriu iftimeuta botosanibogdan andonerazvan ducan 

viewscnt
Articole similare