Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre cele mai frumoase sportive din România l-a provocat pe Cristi Săpunaru: "Dacă nu face faţă, poate să vină cu un coleg. Imnul Rapidului este cel mai frumos"

Una dintre cele mai frumoase sportive din România l-a provocat pe Cristi Săpunaru: "Dacă nu face faţă, poate să vină cu un coleg. Imnul Rapidului este cel mai frumos"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Alina Pascu ar vrea să joace o partidă de tenis de picior cu căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru.

Săpunaru, provocat de campioana mondială de la kempo

Alina Pascu, cea mai bună sportivă de kempo din România, ţine cu Rapidul, se antrenează pe imnul echipei alb-vişinii şi vrea să joace o partidă de tenis de picior cu veteranul echipei din Giuleşti.

Alina Pascu, multiplă campioană mondială la kempo este pasionată şi de fotbal. Frumoasa sportivă legitimată la Clubul Rapid Bucureşti şi componentă a lotului naţional de seniori de kempo al României are o melodie specială pe care se antrenează: chiar Imnul Rapidului!

„Este foarte frumos să mă antrenez pe imnul Rapidului. Imnul Rapidului este cel mai frumos imn şi mi-a dat posibilitatea să fac nişte mişcări foarte frumoase”, a spus Alina Pascu, componentă a lotului naţional kempo al României, pentru Sportsnet.ro

Alinei nu doar că îi place fotbalul dar îl şi practică atunci când are timp.

„Mă simt foarte bine când joc fotbal şi chiar sunt destul de talentată la tenis de picior” - Alina Pascu Boroş, componentă a lotului naţional kempo al României.

Mai în glumă, mai în serios, sportiva susţinută de Federaţia Română de Kempo îi face o invitaţie căpitanului Rapidului, Cristi Săpunaru!

„Poate cu această ocazie îl provoc pe Cristi Săpunaru la un tenis de picior. Ar fi interesant şi, dacă nu face faţă, poate să vină cu un coleg şi eu vin cu sensei Amatto” - Alina Pascu Boroş, componentă a lotului naţional kempo al României.

E şi antrenoare de fitness

Deşi e legitimată la Rapid, până acum, Alina nu a reuşit să ajungă la un meci pe stadionul din Giuleşti, dar îşi urmăreşte favoriţii din faţa televizorului de câte ori are ocazia.

„Sunt fascinată de galerie, au cea mai frumoasă galerie. Chiar sper să ajung şi pe stadion” - Alina Pascu Boroş, componentă a lotului naţional kempo al României.

Pe lângă sportul de performanţă pe care îl practică de la vârsta de 4 ani, de mult timp, Alina este şi antrenoare de fitness. De anul acesta, luptătoarea se ocupă şi de pregătirea fizică a loturilor naţionale de seniori de kempo ale României. Ea îi aşteaptă la sală şi pe jucătorii Rapidului.

„Cu siguranţă i-aş ajuta foarte mult cu un program de condiţionare fizică şi pe această cale îi invit pe toţi jucătorii de la Rapid să facă un antrenament cu mine” -Alina Pascu Boroş, componentă a lotului naţional de seniori de kempo al României.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alina pascucristian sapunarualina pascu kempo 

viewscnt
Articole similare