Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este şocant. După meciul ăsta bun?". Bogdan Andone, pregătit să renunţe la FC Botoşani? "Voi avea o discuţie cu patronul, vedem cum vor continua lucrurile"

"Este şocant. După meciul ăsta bun?". Bogdan Andone, pregătit să renunţe la FC Botoşani? "Voi avea o discuţie cu patronul, vedem cum vor continua lucrurile"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Bogdan Andone, a surprins după remiza cu UTA, în Superliga. Principalul a apărut abătut în faţa reporterului şi a vorbit despre viitorul său pe banca tehnică.

Bogdan Andone a uimit după parcursul bun de la Botoşani! "Voi avea o discuţie cu patronul"

FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia UTA Arad, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Oaspeţii au marcat de două ori în numai cinci minute, iar gazdele au jucat în zece din minutul 73 şi au egalat în minutul 90.

În ciuda unui parcurs bun faţă de prima parte a sezonului, Bogdan Andone a fost misterios şi a dat de înţeles că se gândeşte la ce va face în continuare, după ce a înregistrat două victorii, o remiză şi o înfrângere de când a preluat banca moldovenilor. 

"E greu de acceptat rezultatul după jocul din această seară. Înainte de meci eram mulţumit cu un egal, dar este greu de acceptat, ţinând cont de situaţiile avute, unele monumentale. Ne-am bătut joc de unele situaţii, singuri cu portarul. 

Nu vreau să vorbesc şi să fac greşeli. Voi avea o discuţie cu patronul şi să vedem cum vor continua lucrurile. Vom vedea zilele următoare. În fotbal e posibil absolut orice, vom vedea zilele următoare. Vom avea o discuţie, e fotbal, se întâmplă, dar nu e posibil să facem greşeli, că trec etapele, iar la sfârşit o să fim la matineu. 

Ăsta e adevărul crud, dur, dar ăsta e. Toate meciurile sunt grele. Toţi adversarii sunt puternici, toţi au un obiectiv. E luptă mare, e bătaie mare, UTA avea obiectiv să se apropie de play-off, iar toate jocurile sunt cu miză. Am luat un punct, să spunem că ăsta e lucrul bun", a declarat Bogdan Andone, spre surprinderea reporterului prezent la Arad. 

După finalul interviului, moderatorul Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă, s-a declarat surprind de ce a auzit. 

"E şocant. După meciul ăsta bun? Ai 10 puncte cu Botoşani din cinci meciuri. Câte meciuri crezi că meritai să iei?". 

Afla mai multe despre: bogdan andonebogdan andone botosanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare