Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e jucătorul FCSB care are "interzis" la transfer: "Nu îl dau nici dacă primesc atât". Gigi Becali l-a "betonat" | EXCLUSIV

El e jucătorul FCSB care are "interzis" la transfer: "Nu îl dau nici dacă primesc atât". Gigi Becali l-a "betonat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Gigi Becali (65 de ani) a spus numele fotbalistului de care nu este pregătit să se despartă şi nu va fi de acord cu transferul său nici dacă primeşte o ofertă importantă din punct de vedere financiar, cel puţin nu în următoarea perioadă.

Este vorba despre Adrian Şut (24 de ani), mijlocaşul închizător al FCSB, care este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai "roş-albaştrilor" în ultimele două sezoane. Nici măcar o ofertă de 5 milioane de euro nu l-ar convinge pe Gigi Becali să spună "da" transferului.

Gigi Becali i-a dat "interzis" la transfer lui Adrian Şut, după ce i-a mărit contractul: "El dirijează tot!"

Prestaţiile pe care le-a avut Adrian Şut în actuala stagiune, cumulate cu cele din sezonul trecut, l-au făcut pe Gigi Becali să-şi dea seama că mijlocaşul este un jucător indispensabil pentru "roş-albaştri". Omul de afaceri din Pipera nu vrea să-i dea drumul lui Şut.

Nici măcar o ofertă de 5 milioane de euro nu l-ar putea convinge pe Gigi Becali să accepte să se despartă de Adrian Şut, mijlocaş care a fost pe lista de transferuri a unei echipe din Turcia în trecutul nu foarte îndepărtat. "Pe Şut, dacă primesc cinci milioane de euro, nu îl dau", a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Becali a spus că Şut este cel care leagă jocul FCSB la mijlocul terenului şi că echipa va arăta altfel când el va reveni pe teren, cu U Cluj, după ce cu Sepsi a fost suspendat: "E decar, e optar, e şesar, e creierul echipei. El dirijează tot. Veţi vedea cum joacă echipă când revine Şut", mai declarat omul de afaceri din Pipera.

Adrian Şut a jucat 28 de meciuri (2242 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori.

Gigi Becali a anunţat, la Orange Sport, că i-a mărit contractul lui Adrian Şut, care a ajuns să încaseze 15.000 de euro lunar la FCSB.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian suttransferinterzisofertasuperliga 

viewscnt
Articole similare