Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat înlocuitorul lui Camora! Mutu a insistat şi primeşte jucătorul: transferul se face | BREAKING NEWS

A semnat înlocuitorul lui Camora! Mutu a insistat şi primeşte jucătorul: transferul se face | BREAKING NEWSgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, primeşte jucătorul pe care l-a cerut, după ce l-a convins pe Nelu Varga să plătească pentru ca fotbalistul să ajungă în Gruia. Transferul se face după ce CFR Cluj a pierdut cu Rapid, 0-1 pe teren propriu, meci în care a fost nevoită să apeleze la o improvizaţie.

CFR Cluj a semnat un contract cu Aly Abeid (26 de ani), fundaşul stânga de la UTA Arad şi căpitanul naţionalei Mauritaniei, cu care a bătut palma de mai multă vreme pentru un transfer gratis în vara lui 2024. Abeid îşi termină contractul cu UTA, dar CFR Cluj vrea să anticipeze mutarea încă de pe acum.

Aly Abeid, înlocuitorul lui Camora, soseşte la CFR Cluj încă de pe acum!

După ce l-a convins pe Aly Abeid să semneze un contract şi să plece gratis de la UTA, mutare gândită pentru vara lui 2024, CFR Cluj doreşte acum să anticipeze mutarea şi să achite o sumă de bani pentru ca fundaşul stânga să ajungă sub comanda lui Adrian Mutu încă de pe acum, la insistenţele "Briliantului".

Astfel, CFR Cluj va plăti 100.000 de euro pentru transferul lui Aly Abeid, după ce Nelu Varga a acceptat să negocieze cu UTA pentru aducerea fundaşului, scrie sportarad.ro, care anunţă că jucătorul îşi va lua adio de la colegii săi de la Arad după partida cu FC Botoşani.

În timpul negocierilor, CFR Cluj şi UTA Arad au adus în discuţie eventuala trecere a lui Petar Mamic la Arad în contul lui Aly Abeid, variantă care a picat pentru că croatul are deja două echipe în acest sezon şi nu mai poate juca la o a treia în cursul acestui sezon.

Aly Abeid a jucat 21 de meciuri în toate competiţiile sezonului la UTA, fiind unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai arădenilor, fără gol sau pasă decisivă în "cont".

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Aly Abeid în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com


FOTO: Aly Abeid (dreapta) în duel cu Budescu pentru mingea în Farul - UTA 2-2.

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer aly abeidaly abeid transfer cfr clujcfr cluj aly abeidaly abeid uta transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare