Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad i-a stabilit preţul lui Aly Abeid, dacă CFR Cluj îl vrea acum. Rednic se gândeşte să nu-l mai utilizeze

UTA Arad i-a stabilit preţul lui Aly Abeid, dacă CFR Cluj îl vrea acum. Rednic se gândeşte să nu-l mai utilizeze

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a recunoscut că a ajuns la o înţelegere cu fundaşul stânga din Mauritania, Aly Abeid (26 de ani), aflat în ultimele şase luni de contract cu UTA Arad, iar acesta va ajunge în Gruia din vară, gratis.

Chiar dacă a fost semnat precontractul, s-a luat în calcul şi posibilitatea ca Aly Abeid să fie adus sub comanda lui Adrian Mutu încă din această iarnă, însă există câteva probleme în acest demers.

UTA cere bani pentru Aly Abeid

Primul ar fi faptul că CFR Cluj are deja 13 jucători străini înscrişi pe lista de Superligă şi ar trebui să i se facă loc. Al doilea aspect este faptul că UTA nu doreşte să se despartă de Aly Abeid în orice condiţii.

Presa din Arad anunţă că UTA este gata să se despartă de Aly Abeid încă din această iarnă, însă, doar dacă CFR Cluj va plăti 150.000 de euro sau îl va da la schimb pe fundaşul stânga croat Petar Mamic, plus o sumă de bani mai mică.

Foarte probabil, antrenorul Mircea Rednic nu este deloc mulţumit de faptul că Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj şi încearcă să păstreze un echilibru la nivelul lotului: rămâne africanul sau i se aduce un înlocuitor.

De asemenea, tehnicianul celor de la UTA a declarat că are şi anumite dubii legate de Aly Abeid, dacă acesta va mai fi concentrat 100% pentru a juca la Arad sau va fi gândul la viitoarea destinaţie.

El semnează, după care nu ştii dacă va mai juca sută la sută, ţinând cont că deja el a semnat acolo. E o situaţie mai delicată şi eu am mai trecut prin experienţa asta şi nu numai la UTA. Dar una e să fii atacant, cum a fost cazul Otele. Dacă greşeşte, nu-i nimic şi e alta să fii fundaş, când orice gafă o faci te poate costa şi atunci te întrebi: `Trebuia să-l bag, e concentrat la obiectivele noastre?`.

E o chestie mai delicată, dar ce să spun? Eu am avut o relaţie foarte bună cu el, vorbind şi franceză, asta m-a ajutat. Iar el are caracter şi eu sunt sigur că, în cazul în care nu găsim nicio o soluţie cu cei de la CFR, eu cred că pot să-l conving să joace şi s-o facă foarte bine”, a recunoscut Mircea Rednic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: aly abeidpetar mamicmircea rednic 

viewscnt
Articole similare