Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a perfectat mai multe transferuri! ”Au semnat! Mai suntem în discuţii şi cu alţii” | EXCLUSIV

CFR Cluj a perfectat mai multe transferuri! ”Au semnat! Mai suntem în discuţii şi cu alţii” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să-şi asigure serviciile mai multor jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract, iar aceştia se vor alătura formaţiei din Gruia începând din această vară.

CFR Cluj nu mai dispune de puterea financiară din anii precedenţi, aşa că este nevoită să schimbe strategia: transferă jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract, pe care îi ia în schimbul unor sume mult mai mici, decât ar fi făcut-o dacă aceştia se aflau sub contract ”integral”.

Marius Bilaşco recunoaşte: ”Am mai rezolvat câteva transferuri

Prezent în studioul Orange Sport, Marius Bilaşco, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a confirmat că echipa sa a ajuns la un acord cu fundaşul stânga Aly Abeid de la UTA Arad, iar echipa antrenată de Mircea Rednic a fost, deja, înştiinţată că fotbalistul va deveni al lor începând din vară.

De asemenea, ”Bilă” a recunoscut că CFR a perfectat şi alte mutări, însă nu a dorit să ofere nume. În plus, a afirmat că mai există discuţii deschise şi cu alţi jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract, însă printre ei nu se numără şi mijlocaşul celor de la FCU Craiova, Yassine Bahassa.

Noi suntem în discuţii şi cu alţi jucători. Cu unii deja am concluzionat deja. Am mai rezolvat câteva transferuri. Da, sunt semnaţi, dar nu pot să dau nume. Sunt jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract.

Nu e nimic...Am şi trimis document oficial pentru a o înştiinţare către UTA, conform regulamentului (n.r. - în cazul lui Aly Abeid). Da, e oficial. Nu pot să spun dacă sunt din ţară sau din străinătate. Nu e Bahassa printre ei. Urmărim jucători care se apropie de ultimele şase luni, dovadă că am practicat acest lucru în ultimul timp. Optimizăm”, a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius bilascoaly abeid 

viewscnt
Articole similare