Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opt fotbalişti, OUT! "Cutremur" la echipă după ultimul meci din 2023. Un titular poate ajunge la CFR Cluj pentru 100.000 de euro

Opt fotbalişti, OUT! "Cutremur" la echipă după ultimul meci din 2023. Un titular poate ajunge la CFR Cluj pentru 100.000 de euro

Superliga

Comentarii

Echipele din Superliga îşi reconfigurează loturile, iar după ultimul meci din campionat au început schimbările. Înainte de plecarea în cantonament, una dintre echipele din a doua parte a clasamentului dă afară opt jucători, dar plănuieşte şi transferuri.

Opt fotbalişti pleacă din lot în iarnă, sub presiunea obiectivului din Superliga

Sunt noi mişcări de trupe la una dintre echipele care au schimbat în mare parte lotul în startul sezonului. Conform Sportarad.ro, la UTA se pregătesc opt plecări, iar o bună parte din listă este definitivată. 

Deja, Cătălin Carp, Marko Roganovic, Aleksandar Vucenovic, Kyvon Leidsman şi Frederik Holst s-au despărţit de lot, înainte de plecarea în cantonamentul de iarnă, după ce Mircea Rednic a hotărât să nu se mai bazeze pe ei şi în 2024. 

Cu cinci plecări rezolvate, UTA se pregăteşte şi de debarcările lui Iavylo Markov şi Herald Marku, care au fost informaţi că nu mai intră în planurile "Puriului". Ultimul de pe această listă este Denis Dumitraşcu, însă despărţirea de fundaşul stânga este complicată. 

Printre cei opt se află şi jucători care au cauzat probleme la UTA, unde fotbaliştii au refuzat să se antreneze pe finalul anului, din cauza restanţelor salariale. 

"Nu este vorba de luni de zile, ci de trei săptămâni. Nu îmi explic nici eu problema asta, deja au sunat să îşi ceară scuze. Avem unii jucători nemulţumiţi, care joacă mai puţin, care vor să plece acum în iarnă şi cred că ei i-au influenţat pe restul", a declarat Alexandru Meszar, în exclusivitate pentru Orangesport.ro, în urmă cu câteva zile. 

Rapid şi CFR Cluj se gândesc să transfere de la UTA

După ce au apărut informaţii despre suma de transfer pregătită de Rapid pentru Rareş Pop, UTA ar putea continua să vândă în această iarnă. 

Sursa citată susţine că CFR Cluj a pus ochii pe încă un jucător de la UTA, de unde i-a mai adus pe Otele sau Roger. 

Fundaşul stânga Aly Abeid (26 de ani), din Mauritania, cu 21 de meciuri pentru UTA în acest sezon, a ajuns pe radarul echipei din Gruia. În schimbul său, arădenii cer 100.000 de euro. Dacă UTA nu va reuşi să-l vândă în această iarnă, atunci clubul îl va pierde gratis în vară, întrucât Aly Abeid refuză să semneze prelungirea. 

De asemenea, impresarii au informat UTA că există interes pentru Godberg Cooper şi Marko Stolnik, din străinătate. 

Dacă UTA plănuieşte opt plecări, Dorinel Munteanu a anunţat că de la Oţelul Galaţi pot pleca 10 fotbalişti

Afla mai multe despre: utaplecari utatransferuri utamircea rednic 

viewscnt
Articole similare