Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curăţenie de iarnă la UTA! Arădenii au renunţat la trei jucători în această perioadă. Ce fotbalişti au ieşit din planurile lui Mircea Rednic

Curăţenie de iarnă la UTA! Arădenii au renunţat la trei jucători în această perioadă. Ce fotbalişti au ieşit din planurile lui Mircea Rednic

UTA

Comentarii

Continuă rezilierea contractelor jucătorilor la UTA Arad. Arădenii s-au despărţit în această săptămână de trei jucători.

Kyvon Leidsman, Frederik Holst şi Cătălin Carp sunt cei trei jucători puşi pe liber de UTA, până acum, în această iarnă.

După o campanie de transferuri răsunătoare în vara acestui an, în care UTA a adus aproximativ 25 de jucători, în cadrul lotului au început să apară şi plecări. 

Kyvon Leidsman a ajuns la UTA Arad în iulie 2023, din Olanda. Fotbalistul olandez cu origini surinameze, în vârstă de 25 de ani, are o cotă de piaţă de 100.000 de euro, conform transfermarkt.com

Atacantul olandez a îmbrăcat tricoul celor de la UTA Arad în şapte meciuri, cinci disputate în Superliga şi două în Cupa României.

Acesta a intrat majoritatea timpului de pe bancă, Leidsman a bifat astfel doar 216 minute pentru UTA.

Frederik Holst a ajuns la UTA în luna august a acestui an. Mijlocaşul danez în vârstă de 29 de ani a jucat ultima oară în Suedia, la Helsingborgs, înainte să semneze cu UTA.

Fostul internaţional de junior al Danemarcei a bifat doar trei apariţii în tricoul echipei antrenate de Mircea Rednic. A jucat 90 de minute într-un meci în Cupa României şi a jucat înca 16 minute în două partide, în Superliga.

Cătălin Carp, surpriza de pe lista plecărilor de la UTA

Cel mai important jucător la care a renunţat UTA a fost internaţionalul moldovean, Cătălin Carp. 

Fostul mijlocaş de la FCSB, Dinamo, Viitorul şi CFR Cluj a petrecut doar o jumătate de an la Arad. Acesta a fost adus de la UFA, din Rusia, în luna iulie a anului 2023. Carp a bifat 18 apariţii în tricoul arădenilor şi a marcat de două ori în Superliga.

Afla mai multe despre: uta aradmircea redniccatalin carpfrederik holstkyvon leidsman 

viewscnt
Articole similare