Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta concretă cu care este atras Mircea Lucescu: "Este unul dintre marile noastre obiective"

Oferta concretă cu care este atras Mircea Lucescu: "Este unul dintre marile noastre obiective"

Superliga

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) este aşteptat cu braţele deschise la Rapid de către Dan Şucu, patronul echipei din Giuleşti. Omul cu banii de la formaţia "alb-vişinie" a anunţat că e gata să lucreze cu "Il Luce" la Rapid "sub orice formă ar dori domnia sa".

Dan Şucu, patronul Rapidului, a anunţat că aducerea Mircea Lucescu la Rapid "este unul dintre marile obiective din 2024" pentru Rapid. Liber de contract de când a plecat de la Dinamo Kiev, legendarul Lucescu este aşteptat la mai multe echipe din fotbalul românesc.

Dan Şucu, anunţ care îi pune pe jar pe rapidişti: "Mircea Lucescu este unul dintre marile obiective ale Rapidului în 2024"

Rapid a început să tatoneze terenul la Mircea Lucescu încă de acum şase luni, a dezvăluit Dan Şucu, care a spus că este gata să accepte ca Mircea Lucescu să lucreze la Rapid "sub orice formă doreşte domnia sa", iar acum aşteaptă răspunsul lui "Il Luce".

„Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este şi va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Dacă vreţi, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am iniţiat discuţiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înşel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim şi zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaş în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esenţa. Mircea Lucescu este esenţa fotbalului”, a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.

Mircea Lucescu are un titlul de campion în palmares cu Rapid în 1999.

Afla mai multe despre: mircea lucescurapiddan sucuofertasuperliga 

viewscnt
Articole similare