Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona, meci de retragere pentru Lionel Messi. Când poate avea loc evenimentul

FC Barcelona, meci de retragere pentru Lionel Messi. Când poate avea loc evenimentul

FC Barcelona

Comentarii

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat pentru EFE că Lionel Messi va avea un meci de retragere, după ce a bătut toate recordurile din istoria grupării catalane, atunci când vor dori starul argentinian şi familia sa.

''Suntem deschişi să-l facem oricând vor ei. Messi este cel mai bun jucător din istorie şi, pentru că îl respectăm şi îl admirăm, bineînţeles că merită un omagiu la Barca'', a spus Laporta despre vedeta argentiniană, fotbalistul care a jucat cele mai multe meciuri (778), a marcat cele mai multe goluri (672), a oferit cele mai multe pase decisive (305) şi a câştigat cele mai multe trofee (35) în tricoul Barcelonei.

Laporta a dezvăluit că s-a vorbit despre o ceremonie omagială în cinstea lui Messi încă de vara trecută, când exista varianta reală ca decarul argentinian să revină la Barcelona, dar pentru că nu s-a concretizat, totul a rămas în suspans.

''Până la urmă nu s-a întâmplat, pentru că ceea ce ne-a spus el a fost total logic: din cauza presiunii la care fusese la Paris, a preferat să meargă la Inter Miami, pentru că asta i-ar oferi o oarecare stabilitate. O decizie pe care o respectăm'', a explicat preşedintele clubului catalan.

În ce priveşte organizarea festivităţii în onoarea lui Messi, Laporta a spus: ''Nu ştim dacă va fi când revenim pe Spotify Camp Nou la finele anului 2024 sau când stadionul va fi complet terminat în iulie 2026''.

La momentul redeschiderii sale, Camp Nou va avea o capacitate de 70.000 locuri şi când lucrările vor fi total finalizate capacitatea va ajunge la 105.000 de locuri, ceea ce ar permite mai multor fani să participe la ultima întâlnire cu o legendă a clubului.

''Va fi timp să vorbim despre asta'', a conchis Laporta, care a exclus însă că Messi să mai joace în tricoul catalanilor sub formă de împrumut de la Inter Miami: ''Apar ştiri de tot felul, dar cred că acest lucru nici măcar nu este permis de FIFA''.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare