Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exigentul Bogdan Cosmescu pariază pe prezenţa unei echipe în play-off. ”Pe cuvânt! Printre singurele care îmi plac” | EXCLUSIV

Exigentul Bogdan Cosmescu pariază pe prezenţa unei echipe în play-off. ”Pe cuvânt! Printre singurele care îmi plac” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu a analizat, în direct la Orange Sport, situaţia actuală a clasamentului din Superligă. Comentatorul a apreciat parcursul recent al lui FCU Craiova 1948 şi a declarat că se aşteaptă ca formaţia patronată de Adrian Mititelu să ajungă în play-off.

Profeţia lui Bogdan Cosmescu: ”FCU Craiova 1948 prinde play-off-ul”

După un start dezastruos de campionat, oltenii s-au redresat sub comanda italianului Giovanni Costantino. Tehnicianul lui FCU a ridicat echipa din zona nisipurilor mişcătoare, iar elevii săi visează acum cu ochii deschişi la play-off.

Formaţia patronată de Adrian Mititelu are patru victorii consecutive, una dintre ele în Cupă, contra FCSB-ului, meci care le-a asigurat alb-albaştrilor calificarea în sferturile competiţiei.

Invitaţi de asemenea în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au fost rezervaţi în legătură cu pariul lui Bogdan Cosmescu. Cei doi au semne de întrebare cauzate de fluctuaţiile de formă ale oltenilor.

Bogdan Cosmescu: Eu cred că FCU Craiova 1948 va ajunge în play-off. E departe aparent, dar îmi place cum joacă. Pe cuvânt! Au de corectat nişte probleme defensive, dar e printre singurele echipe care îmi place cum joacă.

Constantin Zotta: Ai dreptate, doar că  nu au consistenţă.

Basarab Panduru: Asta spun. Văd la toate echipele alea, o victorie, cinci egaluri, o înfrângere... Nu ştiu ce se poate întâmpla acolo.

FCU Craiova 1948 este pe locul nouă în Superligă, cu 27 de puncte, la trei lungimi distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Farul.

Salariul lui Gregorio l-a şocat pe Bogdan Cosmescu. ”În Portugalia câştiga 1000 de euro”

Dan Udrea, moderatorul emisiunii ”Minutul 91”, a susţinut că atacantul portughez ar câştiga în jur de10.000 de euro pe lună la Dinamo. Lui Bogdan Cosmescu nu i-a venit să creadă şi a declarat că remuneraţia sa este mult prea mare, faţă de veniturile pe care bănuieşte că le-ar fi încasat în perioada în care evolua în ţara sa natală.

Constantin Zotta: Orice jucător care primeşte o ofertă de la Dinamo se gândeşte că are şanse să salveze echipa. 

Bogdan Cosmescu: La 15.000 de euro pe lună?

Contează Zotta: Nu contează numai banii.

Basarab Panduru: Aoleu! Rotariu a venit la FCSB că nu contau banii. De ce nu s-a dus la Dinamo dacă nu contau banii?

Dan Udrea: Nu toţi jucătorii vin pe 15.000. Dacă Rotariu ia 15.000, înseamnă că toţii jucătorii de la Dinamo câştigă 15.000?

Basarab Panduru: Gregorio cât câştigă la Dinamo? Vine din liga a treia din Portugalia.

Dan Udrea: Mai mult de 10.000, nu cred.

Bogdan Cosmescu: Nu a luat în viaţa lui 10.000. Nici nu ştie să îi numere. Vine de la Leiria. Nu cred că poţi să îi dai 10.000. La Leiria avea 1000. Mă jur. 1500 şi mai lucra în timpul zilei. Pandi, noi luăm din liga a doua portugheză. Cât poţi să le dai?

În vârstă de 28 de ani, Goncalo Gregorio este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro.

 
 

Afla mai multe despre: bogdan cosmescufcu craiova 1948superligă 

viewscnt
Articole similare