Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Mititelu, primele două transferuri pentru play-off. Patronul Craiovei a anunţat ce lovituri dă în această iarnă

BOOM! Mititelu, primele două transferuri pentru play-off. Patronul Craiovei a anunţat ce lovituri dă în această iarnă

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 a încheiat anul cu o victorie, scor 2-0, în faţa Petrolului şi a venit la doar două puncte în spatele ocupantelor locurilor 5 şi 6, Sepsi şi U Cluj, care au şi un meci mai puţin disputat.

Astfel, Adrian Mititelu şi-a dezvăluit planurile pentru perioada de transferuri din această iarnă.

"Sper totuşi să aducem doi fundaşi centrali, că acolo mai avem nevoie de concurenţă, să păstrăm echipa actuală, să rezist tentaţiei şi să păstrez  echipa actuală, că există nişte tentaţii...

Vreau să consolidăm echipa şi să încercăm să ne luptăm pentru play-off până când nu se mai poate. Avem două cartuşe să ajungem în vară undeva. Dacă nu mai facem erori şi dacă avem şi noi nişte şansă..." , a spus Adrian Mititelu.

FCU Craiova 1948 - Petrolul 2-0

FCU Craiova a învins-o, marţi, pe teren propriu, scor 2-0, pe Petrolul Ploieşti, în primul meci al etapei a 21-a din Superligă. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Craiova a avut o şansă bună de gol în minutul 10, când Blidar a reluat din voleu, dar Zima a avut o intervenţie excelentă. Ploieştenii au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 24, la ocazia lui Dumitriu. După zece minute Grozav i-a pasat în careu lui Musi, care a şutat din faţa porţii, însă Gurău a respins, refuzându-le golul oaspeţilor.

A fost apoi rândul craiovenilor să rateze, Blănuţă trimiţând în bară (min. 71). A urmat o nouă bară a gazdelor, prin Chiţu, Achim marcând un gol superb, apoi Omrani a trecut pe lângă egalare, dar finalul a adus şi al doilea gol al gazdelor.

Portarul ploieştean Zima a degajat în spatele lui Blănuţă, iar mingea s-a scurs în plasă. 2-0 pentru FCU Craiova, care este pe locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, urmată în clasament de Petrolul, locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

  • FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula (Mascarenhas 60) – V. Achim, Van Durmen – Sidibe (Baeten 71), Bauza (D. Albu 89), Blidar (Blănuţă 60) – A. Chiţu. ANTRENOR: Giovanni Costantino
  • PETROLUL: Zima - Meijers, Garutti (M. Roman 81), Huja, Ţicu – Dumitriu (Omrani 81), Seto, Jefferson – Al. Musi (D. Radu 81), Grozav, Jair. ANTRENOR: Florin Pârvu

Afla mai multe despre: fcu craiovapetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare