Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA Arad - Universitatea Craiova 2-2. Trupa lui Rednic a avut 2-0. Oltenii au egalat cu un şut deviat. Kurtic a ratat un penalty

VIDEO | UTA Arad - Universitatea Craiova 2-2. Trupa lui Rednic a avut 2-0. Oltenii au egalat cu un şut deviat. Kurtic a ratat un penalty

Superliga

Comentarii

UTA Arad a încheiat miercuri la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 21-a din Superliga. Arădenii au condus cu 2-0 şi au avut gol anulat înainte ca oaspeţii să egaleze.

VIDEO | UTA Arad - Universitatea Craiova 2-2 (Micovschi 3, 7 / Bancu 45+2, Mitriţă 76)


Min 90+7. Final de meci.

Min 76. GOOOL Craiova. Mitriţă egalează cu ajutorul unui şut deviat de Stolnik.

Min 72. Ocazie Craiova. Koljic trimite cu capul pe lângă poartă.

Min 67. Ocazie Craiova. Mitriţă ratează o şansă de gol pentru olteni.

Min 56. Ocazie UTA. Gazdele ripostează periculos, dar şutul este expediat peste poarta oltenilor.

Min 55. Penalty ratat Craiova. Kurtic iroseşte lovitura de la punctul cu var. Slovenul trimite în bara transversală.

Min 52. Penalty Craiova. Oltenii beneficiază de o lovitură de la 11 metri după un contact minim în careul arădean.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+7. Pauză.

Min 45+7. Ocazie Craiova. Oltenii sunt foarte aproape de egalare.

Min 45+2. GOOOL Craiova. Bancu reduce din diferenţpă, chiar înainte de pauză.

Min 40. Gol anulat UTA. Freitas marchează cu un şut de la mare distanţă, dar reuşita nu este validată din cauza unui offside anterior.

Min 36. Ocazie Craiova. Iacob se întinde serios şi are o nouă intervenţie excelentă la o nouă ameninţare din partea oltenilor.

Min 30. Ocazie UTA. Elevii lui Rednic rămân în continuare periculoşi, lovind chiar bara la o lovitură liberă bătută direct de Freitas.

Min 25. Ocazie Craiova. Kurtic este şi el aproape de gol, dar Iacob intervine salvator şi respinge în corner.

Min 23. Ocazie Craiova. Danciu este aproape de a o aduce pe formaţia olteană înapoi în joc.

Min 7. GOOOL UTA. Arădenii fac legea în meciul cu oltenii. Micovschi marchează încă o dată.

Min 3. GOOOL UTA. Micovschi deschide scorul încă din debutul partidei.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • UTA Arad: Fl. Iacob - Stolnik, I. Conte, Benga, Abeid - Freitas - Costa Rodrigues, R. Pop, Cr. Mihai, Micovschi - Cooper; Rezerve: Kucher - Dumitraşcu, Fabry, Omondi, R. Stanciu, Stahl, Căpuşă, Iurasciuc, Marku
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, R. Silva, Bancu - Al. Creţu, Kurtic - Danciu, Roguljic, Mitriţă - Markovic; Rezerve: M. Goga - Vlădoiu, Mateiu, Houri, Işfan, Baiaram, A. Ivan, A. Trică, Koljic

Echipa antrenată de Mircea Rednic vine după un egal într-un meci dificil cu Farul Constanţa, disputat la Sibiu, pe stadionul celor de la FC Hermannstadt.

Arădenii au avut o prestaţie solidă din punct de vedere defensiv împotriva campioanei României. Cele două echipe s-au anihilat reciproc iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

10 puncte şi 10 poziţii între cele două echipe

UTA se află pe locul 13 în Superliga, cu 23 de puncte, la 10 puncte în spatele adversarei sale din această etapă, Universitatea Craiova, şi la 10 puncte în faţa locului 15, Dinamo Bucureşti.

Universitatea Craiova a avut parte de un rezultat neaşteptat pe teren propriu cu Poli Iaşi. Băieţii lui Ivaylo Petev s-au impus în primul act, prima repriză a fost dominată categoric de echipa antrenorului bulgar.

Mitriţă a fost omul momentului în ultimele 15 minute ale primei reprize. Un gol şi o contribuţie importantă la golul lui Roguljic au fost momentele cheie ale gazdelor. Jucătorii lui Poli Iaşi au intrat motivaţi după pauză, iar Alin Roman a reuşit "dubla". Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2.

De la revenirea arădenilor pe prima scenă din 2020, cele două echipe s-au mai întâlnit de şapte ori în principala competiţie internă, de cinci ori s-au impus oltenii, un joc a fost câştigat de arădeni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.
 
Unicul succes înregistrat de gazdele din această rundă în intervalul amintit s-a consemnat pe 14 august 2021, UTA - Universitatea Craiova 1-0.
 

 

Afla mai multe despre: uta arad universitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare