Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final "nebun" de meci în Atletico - Getafe. Antoine Griezmann, golgheterul all-time al madrilenilor, la egalitate cu Luis Aragones

Final "nebun" de meci în Atletico - Getafe. Antoine Griezmann, golgheterul all-time al madrilenilor, la egalitate cu Luis Aragones

La Liga

Comentarii

Francezul Antoine Griezmann a egalat, marţi seară, la meciul din LaLiga cu Getafe, scor 3-3, recordul de goluri înscrise pentru Atletico Madrid.

Griezmann, la un gol de istorie

În minutul 38, de la Atletico Madrid a fost eliminat Stefan Savic. Griezmann a ajuns la un total de 173 de goluri marcate pentru echipa madrilenă, egalndu-l pe Luis Aragonés, care a reuşit performanţa în perioada 1964-1974.

În topul marcatorilor în tricoul celor de la Atletico Madrid se află şi atacanţi precum Fernando Torres, Sergio Aguero, Diego Forlan, Hugo Sanchez şi Diego Costa.

Desemnat jucătorul lunii noiembrie în La Liga, Griezmann este golgheterul echipei madrilene în acest sezon, cu 11 reuşite.

Griezmann a înscris marţi două goluri, în minutul 44 şi în minutul 69, ultimul din penalti. Pentru madrileni a marcat şi Morata ’63.

Getafe a înscris prin Borja Mayoral ’53, iar în ultimele minute ale meciului, Getafe s-a dezlănţuit. Oscar Rodriguez a marcat golul de 3-2, iar Borja Mayoral a reuşit dubla, în minutul 90+3, din penalty.

Atletico Madrid ocupă locul 3 în clasamentul LaLiga, cu 35 de puncte, în timp ce Getafe este pe 8, cu 26 de puncte. Lider este Girona, care are 44 de puncte.

În etapa viitoare, echipa lui Diego Simeone primeşte vizita celor de la FC Sevilla, echipă care s-a impus pentru a treia oară în acest campionat, în ultima etapă, cu scorul de 3-0 pe terenul lui Granada.

Getafe joacă acasă, cu Rayo Vallecano, în prima etapă din 2024.

Sursă foto: Atletico Madrid

 

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridantoine griezmann 

viewscnt
Articole similare