Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele impresionante ale golgheterilor de la FCSB: "Dacă îi dai pe ăştia doi, iei nişte bani" | EXCLUSIV

Cifrele impresionante ale golgheterilor de la FCSB: "Dacă îi dai pe ăştia doi, iei nişte bani" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat şi meciul de la Poli Iaşi, scor 3-1, şi s-a distanţat la 11 puncte în fruntea clasamentului faţă de principalele urmăritoare, CFR Cluj şi U Craiova, care au şi un meci mai puţin disputat.

FCSB a învins-o, marţi seara, în deplasare, scor 3-1, pe Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Superligă. Au marcat Coman, de două ori, şi Băluţă.

FCSB, lider pe mai multe fronturi

Coman a ajuns la 9 goluri înscrise în acest campionat, iar FCSB este lider detaşat în Superligă, cu 44 de puncte, faţă de 33 ale rivalelor CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte.

Darius Olaru este golgheterul campionatului, cu zece reuşite. Florinel Coman este lider în clasamentul paselor decisive în acest sezon. "Şeptarul" de la FCSB a furnizat opt assist-uri. 19 goluri au înscris cei doi jucători de bază de la FCSB. Cei doi fotbalişti au contribuit la 29 de reuşite ale "roş-albaştrilor", în Superliga, în acest sezon.

"Norocul lor că sunt şi pe partea stânga amândoi. Radunovic, Olaru şi Coman în partea asta.

(n.r. dacă Olaru şi Coman nu erau disponibili) Inventau pe altcineva, poate nu marcau 19. 

Aduci, daca îi dai pe ăştia doi aduci, îi dai afară, iei nişte bani, probabil că aduci nişte jucători pe bani acolo, dar nu inseamna că fac ce fac cei doi." a declarat Basarab Panduru, la Sport Report.

Cât despre obiectivele lui Coman, Panduru a evidenţiat ambiţia acestuia de a prinde titlul de golgheter în Superliga şi de a bifa prezenţa la EURO 2024, din postura de titular.

"Îi miroase lui Florinel acum, îi miroase acum, a golgheter.

Coman pare că este, dar e aşa şi aşa, te trezeşti cu Drăguş acolo. Mihăilă dacă joacă meci de meci acolo, s-ar putea să aiba şi el ceva de spus." a mai spus Panduru.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olaruflorinel comanbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare