Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în optimile Cupei Italiei. Napoli, eliminată după primul meci în competiţie din acest sezon

Surpriză în optimile Cupei Italiei. Napoli, eliminată după primul meci în competiţie din acest sezon
Comentarii

Echipa campioană a Italiei, Napoli, a pierdut marţi seara, pe teren propriu, scor 0-4, în faţa formaţiei Frosinone, în optimile Cupei Italiei şi fiind astfel eliminată din competiţie.

Napoli a avut un gol anulat, în minutul 40, când arbitrul a consultat VAR şi nu a validat reuşita lui Giovanni Simeone. A urmat bara lui Mario Rui, din minutul 54, pentru ca oaspeţii să deschidă scorul în minutul 65, prin Barrenechea. După numai cinci minute Caso a majorat avantajul oaspeţilor, iar Cheddira şi Harroui au desăvârşit dezastrul campioanei, în minutele 90+1 şi 90+5, când au înscris pentru 3-0 şi 4-0.

Frosinone, în sferturile Cupei Italiei

Frosinone merge în sferturile Cupei Italiei, unde va întâlni învingătoarea meciului din 4 ianuarie 2024, dintre Juventus şi Salernitana.

Napoli a debutat în Cupă chiar în optimi, meci în care echipa campioană a sezonului trecut în Serie A, s-a prăbuşit din competiţie. În drumul spre sferturile competiţiei, Frosinone a trecut de Pisa, formaţie din Serie B, dar şi de Torino, echipă din prima ligă italiană.

Frosinone este pe locul 13 în Serie A, cu 19 puncte. Napoli este doar pe locul cinci, cu 27 de puncte după 16 etape.

 

Afla mai multe despre: cupa italieinapolifrosinone 

viewscnt
Articole similare