Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict în cazul accidentării lui Siyabonga Ngezana. Sud-africanul a fost transportat la spital după o lovitură la cap

Verdict în cazul accidentării lui Siyabonga Ngezana. Sud-africanul a fost transportat la spital după o lovitură la cap

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat şi meciul de la Poli Iaşi, scor 3-1, şi s-a distanţat la 11 puncte în fruntea clasamentului faţă de principalele urmăritoare, CFR Cluj şi U Craiova, care au şi un meci mai puţin disputat.

FCSB a învins marţi seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Superligă.

Siyabonga Ngezana a fost schimbat în minutul 40 al partidei dintre Poli Iaşi şi FCSB, cu Denis Haruţ. Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a avut parte de o sperietură, după accidentarea fundaşului său sud-african.

Ngezana s-a lovit la cap în urma unui duel cu Sergiu Buş. Fotbalistul adus din Africa de Sud, în această vară, a suferit o comoţie cerebrală şi a fost transportat de urgenţă la spital, în Iaşi.

Semne pozitive pentru Ngezana

Rezultatele testelor efectuate de fundaşul sud-african al celor de la FCSB sunt bune, iar accidentarea acestuia nu-l va ţine departe de gazon pentru mult timp, acesta se va putea recupera chiar în pauza de iarnă şi va putea reveni chiar la reluarea campionatului, anunţă Prosport.

Doctorii au anunţat staff-ul celor de la FCSB că Ngezana trebuie supravegheat, în cazul unor dureri de cap sau altor simptome specifice comoţiei, acesta trebuie să se prezinte la un nou control.

15 apariţii are Siyabonga Ngezana în tricoul celor de la FCSB în acest sezon, în Superliga.

600.000 de euro a fost suma plătită de Gigi Becali la începutul campaniei de transferuri din vară, pentru Ngezana. Cota sa de piaţă este de 750.000 de euro, conform transfermarkt.com

Basarab Panduru, despre şansele celor de la FCSB la titlu

”Îmi place ce văd în zilele astea. CFR-ul vrea să bage bani, Rapidul bagă bani să aducă jucători. Dar campionatul ăsta nici măcar Gigi nu poate să îl piardă.

(n.r. merită lăudat Gigi) Să laud ce? Că îl ia după opt ani? Fără 75% din puncte tot îl câştigă. Hai să facem acum şi o să vedeţi. Nici Gigi nu mai poate să piardă campionatul fără 75% din puncte!”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanapoli iasi 

viewscnt
Articole similare