Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi întăriri la UTA! Mircea Rednic a anunţat transferul fostului jucător din Serie A: ”O să vină!”

Noi întăriri la UTA! Mircea Rednic a anunţat transferul fostului jucător din Serie A: ”O să vină!”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a tras concluziile, la finalul partidei dintre UTA şi FC Botoşani, încheiată la egalitate, scor 2-2. Antrenorul alb-roşiilor a dezvăluit numele următorului jucător care se va alătura lotului formaţiei arădene şi a vorbit despre plecarea lui Aly Abeid la CFR Cluj.

Mircea Rednic a anunţat plecarea lui Godberg Cooper: ”Şi-a găsit un contract”

”Puriul” a dezvăluit că italanul Godberg Cooper a bătut palma cu un club din afara Europei şi va pleca mâine pentru a semna contractul. În acest sezon, atacantul în vârstă de 26 de ani a marcat doar trei goluri în 21 de meciuri, iar în ultimul timp a fost o apariţie episodică în ”11-le” ”Bătrânei Doamne”.

”Este un lucru pozitiv că am scos un egal. Băieţii au crezut până în ultimul minut. Am controlat jocul. Am gesitonat prima repriză. Am avut o posesie bună. Nu este posibil să faci greşelile pe care le-am făcut pe zonă centrală. Nu este prima oară când am fost conduşi. 

Este un punct. Păcat, pentru că este a treia şansă pe care am avut-o de a ajunge pe loc de play-off. I-am felicitat pentru punct, după normal că i-am luat la mână pentru cele două goluri. Conte nu avea voie să facă un asemenea gest la înţelegerea lui. 

Abeid va pleca în această seară la CFR sau mâine dimineaţă. Este o pierdere, pentru că este super-jucător. Este o decizie care a fost luată de toată lumea. Eu nu m-am împotrivit. Este greu să faci un jucător să fie concentrat, să fie 100%, pentru că se gândeşte că se poate accidenta. Şi Cooper va pleca mâine. Şi-a găsit un contract în afara Europei şi va pleca”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu FC Botoşani.

Un nou împrumut pe axa Rapid-UTA. A fost Micovschi, urmează Vulturar

Mircea Rednic a dezvăluit că Vulturar va fi împrumutat de Rapid la UTA până la finalul acestui sezon. Cătălin Vulturar a sosit în această iarnă în Giuleşti, însă oficialii Rapidului au decis că nu este suficient de ”copt” pentru a îmbrăca tricoul vişiniu.

”(n.r. despre Vulturar) O să vină sub formă de îmrpumut. Este un jucător pe care eu mi l-am dorit. În viaţă nu ştii ce se întâmplă, iar el a revenit la clubul care l-a format”, a spus Mircea Rednic”, după adăugat Rednic.

Cătălin Vulturar este internaţional de tineret al României, însă nu a jucat decât pentru echipele de tineret ale lui Lecce, echipă alături de care a câştigat titlul în Campionato Primavera în sezonul, alături de care Alexandru Borbei, Răzvan Burnete şi Rareş Păşcălău.

În urmă cu trei ani, UTA l-a vândut pe Vulturar la Lecce în schimbul sumei de 300.000 de euro şi a păstrat, conform sursei citate, un procent de 15% dintr-un viitor transfer. Astfel, Vulturar va reveni la clubul său de suflet şi va avea şansa să bifeze primele minute în Liga 1 în tricoul UTA-ei.

Afla mai multe despre: superligautamircea rednic 

viewscnt
Articole similare