Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte când a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase: "La asta mă gândesc" | EXCLUSIV

Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte când a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase: "La asta mă gândesc" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a comentat imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase (36 de ani) apărute pe internet, cu Dodel întins pe joc lângă uşa unui apartament, cu sânge la gură şi incorent.

Luni, 12 februarie, au apărut pe internet imagini cu Cristi Tănase, fostul fotbalist de la FCSB, întins pe jos, cu sânge la gură şi incoerent. Fostul decar al "roş-albaştrilor" a explicat cum au stat lucrurile, iar Mihai Stoica a comentat dintr-un alt unghi imaginile apărute.

Cum a comentat MM Stoica imaginile cu Cristi Tănase care au făcut înconjurul internetului

MM Stoica nu s-a ferit de cuvinte şi nu l-a iertat pe cel care l-a filmat pe Tănase în ipostaza neplăcută în care se afla piteşteanul.

"Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat asta, probabil a vândut filmuleţul. Cât de mizerabili sunt românii... Ce om abject să fii să-l filmezi când îl vezi în halul ăsta şi să dai drumul la videoul asta pe internet. Nu e doar în România, dar parcă mai mult ca în alte părţi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cristi Tănase explică imaginile tulburătoare apărute pe internet cu el: "Am fost la şpriţ"

Cristi Tănase a oferit o primă reacţie după clipul video apărut în mediul online în care fostul fotbalist este surprins în scara unui bloc, confuz, în preajma unor pete de sânge.

"Am fost băut, iar sângele a fost de la problemele pe care le am cu dantura. Dacă mă sunaţi cu video, veţi vedea că nu am un dinte în faţă, e doar provizoriu. Am ieşit la un şpriţ cu prietenii", a declarat Cristian Tănase pentru orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoicaimaginicristi tanaseproblemefilmare 

viewscnt
Articole similare