Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi poate pleca mai devreme de la Barcelona! Ar putea fi demis dacă eşuează în Liga Campionilor: "Rezultatul acestui meci ar putea fi decisiv"

Xavi poate pleca mai devreme de la Barcelona! Ar putea fi demis dacă eşuează în Liga Campionilor: "Rezultatul acestui meci ar putea fi decisiv"
Comentarii

La o zi după egalul înregistrat duminică de FC Barcelona în La Liga, 3-3 cu Granada, postul lui Xavi este ameninţat, iar antrenorul catalanilor ar putea pleca mai repede decât anunţase, scrie cotidianul spaniol AS în ediţia sa de luni.

La 27 ianuarie, Barcelona a pierdut pe teren propriu meciul cu Villarreal, scor 3-5, iar Xavi anunţase că, la finalul sezonului, va părăsi postul de tehnician al catalanilor. După numai două săptămâni, Barcelona a pierdut două puncte, tot pe teren propriu, în remiza (3-3) cu ocupanta locului 19 în clasament, Granada.

Cotidianul spaniol AS a dezvăluit antrenorul Barcei a primit un ultimatum: „Toţi ochii sunt aţintiţi asupra meciului din Liga Campionilor, împotriva lui Napoli, de peste o săptămână. Rezultatul acestui meci ar putea fi decisiv pentru viitorul pe termen scurt al lui Xavi. O înfrângere ar putea precipita plecarea imediată a actualului antrenor, Rafa Márquez fiind posibil candidat la ocuparea băncii tehnice pentru restul sezonului”, scrie AS.

Conform informaţiilor deţinute de cotidianul spaniol, Xavi ar fi de acord să plece de la echipă în cazul unui insucces la Napoli.

Afla mai multe despre: xaviplecare xavi barcelonabarcelona 

viewscnt
Articole similare