Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Autocarul lui Real Madrid, implicat într-un accident rutier înaintea partidei cu Leipzig

Autocarul lui Real Madrid, implicat într-un accident rutier înaintea partidei cu Leipzig

Fotbal

Comentarii

Delegaţia grupării Real Madrid a avut parte de o deplasare plină de evenimente în Germania, pentru meciul cu Leipzig, din Liga Campionilor, de la schimbarea aeroportului, până la un accident rutier în care a fost implicat autocarul madrilenilor.

Real Madrid o întâlneşte pe Leipzig, în această seară, de la ora 22.00, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor.

Partida Real Madrid - Leipzig va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Sperietură pentru jucătorii Realului, înaintea meciului cu Leipzig

Autocarul celor de la Real Madrid a fost foarte uşor reperat de către suporteri germani, în drumul de la aeroport către locul de cazare.

Aşa că nu au stat prea mult pe gânduri şi au decis să imortalizeze o amintire, chiar şi de la distanţă, altături de cel mai titrat club din lume.

Se pare că unii dintre aceştia s-au apropiat cu maşina atât de mult, încât, într-un moment de neatenţie, au acroşat autocarul echipei şi au produs o sperietură serioasă delegaţiei madrilene.â

Cu toate acestea, accidentul a fost unul minor şi nu nimeni nu a fost rănit. Însă, cu siguranţă, toată lumea s-a speriat de situaţia creată.

"Sosirea delegaţiei Real Madrid în Germania a fost plină de evenimente de la început până la sfârşit. În primul rând, echipa a aterizat la Erfurt, în loc de Leipzig, din cauza unei greve la aeroport, urmată de un accident pe şosea.

Bild relatează că, în timpul deplasării echipei spaniole spre destinaţie, o Toyota Avensis albă s-a izbit de autocarul lor.

Şoferul maşinii imortaliza momentul când şi-a pierdut concentrarea şi a sfârşit prin a provoca un accident care s-a soldat cu pagube în valoare de 3.000 de euro pentru Toyota. Autobuzul madrilen, în schimb, a scăpat neavariat din incident", a notat cotidianul AS.

 

Afla mai multe despre: real madridleipzigautocar,  

viewscnt
Articole similare