Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Laszlo Dioszegi a reuşit să scape de fotbalistul care a comis-o la Sepsi! Clubul l-a împrumutat şi pe fratele lui Roland Niczuly

OFICIAL | Laszlo Dioszegi a reuşit să scape de fotbalistul care a comis-o la Sepsi! Clubul l-a împrumutat şi pe fratele lui Roland Niczuly

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de mijlocaşul Francisco Junior. Mijlocaşul din Guinea-Bissau a fost prins sub influenţa alcoolului la volan, iar clubul n-a trecut peste moment.

Sepsi s-a despărţit de Francisco Junior şi l-a împrumutat pe Niczuly Rajmund la alt club

Contractul lui Francisco Junior a fost reziliat de comun acord între cele două părţi. Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani juca din vara anului 2022 la Sfântu Gheorghe.

Pe de altă parte, Sepsi OSK a ajuns la un acord cu CSM Focşani pentru împrumutul jucătorului Niczuly Rajmund. Astfel, portarul în vârstă de 19 ani va evolua până la finalul sezonului la Focşani pentru a avea mai multe şanse să joace.

Ce spunea Laszlo Dioszegi despre Francisco Junior

În urmă cu două săptămâni, acţionarul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, anunţa runda de negocieri cu Francisco Junior, care s-a dovedit a fi decisivă. 

"Face antrenamentele separate, are un doctor lângă el, are un antrenor, pe Suciu Valentin, care are licenţa Pro. 

Trebuie să stăm din nou de vorbă cu el. N-a vrut să plece, am zis că hai să stăm la masă şi să discutăm omeneşte şi să ne strângem mâna şi n-a vrut. Asta înseamnă că mai bine nu joacă fotbal jumătate de an decât să plece. Aşa gândesc fotbaliştii. Săptămâna următoare stăm de vorbă cu el şi vedem ce decizii luăm. E clar că la echipă nu mai poate juca", a declarat Laszlo Dioszegi pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsifrancisco junior 

viewscnt
Articole similare