Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu anunţă suma pentru care revine în fotbalul românesc. L-a "înţepat" pe patronul unei candidate la titlu: "Atunci mă apuc" | EXCLUSIV

Adrian Porumboiu anunţă suma pentru care revine în fotbalul românesc. L-a "înţepat" pe patronul unei candidate la titlu: "Atunci mă apuc" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu a fost patronul uneia dintre cele mai frumoase echipe din fotbalul românesc din acest secol. S-a retras de la FC Vaslui în 2013, iar acum l-a "înţepat" pe acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, cu o remarcă în privinţa dosarului clasat de DNA în care a avut calitatea de suspect.

Ironia lui Adrian Porumboiu. Aşteaptă o sumă mare de la ANRP pentru a investi din nou în fotbal

Adrian Porumboiu a cedat acţiunile de la FC Vaslui acum mai bine de un deceniu, fără vreun trofeu major câştigat, deşi la echipă au existat jucători cu contracte de sute de mii de euro. 

Întrebat dacă ar reveni în fotbalul românesc, Adrian Porumboiu a spus că i-ar prinde bine o sumă mare de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

Declaraţia afaceristului din Moldova l-a vizat pe Mihai Rotaru, care a avut calitatea de suspect într-un dosar clasat de DNA, în privinţa unui teren supraevaluat cu aproape 100 de milioane de lei.

"N-ai ce să, nu... Dacă şmecherii ăştia care conduc România îmi dau 100 de milioane de la ANRP, o să mă apuc de fotbal. Îţi mai trebuie să te asociezi cu cineva? Iftime e băiat serios, dar probabil că şi el aşteaptă 100 de milioane. Trebuie să cumpărăm politicieni, dar e greu. Noi vrem să stăm acasă, să dormim acasă", a declarat Adrian Porumboiu pentru Orangesport.ro

Procurorii susţineau în rechizitoriu că, la 27 noiembrie 2009, Mihai Rotaru a cumpărat cu 750.000 euro drepturile litigioase pe care o persoană le deţinea asupra unui teren 61.857 mp, în municipiul Piteşti. Persoana respectivă a vândut aceste drepturi după ce, timp de opt ani nu reuşise să obţină proprietăţile revendicate, arată anchetatorii.

Terenul în cauză a fost supraevaluat, potrivit anchetatorilor, cu 98.780.835 lei (de 10 ori faţă de preţul real), sumă cu care Ministerul Finanţelor Publice a comunicat că se constituie parte civilă.

În cele din urmă, DNA a considerat că faptele incriminate nu au constituit fapte penale.

Adrian Porumboiu a ales între Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru: "Mă înjură jumătate de Oltenie"

Cât despre subiectul fuziunii de la Craiova, Adrian Porumboiu i-a luat partea patronului de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu

"Nu pot da un răspuns aici, că sunt subiectiv. Ţin tare mult la Mititelu, mă înjură jumătate de Oltenie, dar îmi menţin aprecierile pozitive despre el. 

Eu simpatizez cu un om care a cheltuit banii lui de acasă, şi-a pus familia în pericol şi a făcut puşcărie pentru fotbal. Ştiu cum e să bagi bani într-o echipă şi să fii tâlhărit", a mai spus fostul patron al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai rotaruadrian porumboiumihai rotaru anrpadrian porumboiu fc vaslui 

viewscnt
Articole similare