Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce făcea soţia lui Cristi Tănase în apartament cât timp el zăcea în faţa uşii: "Nu am făcut urât"

Ce făcea soţia lui Cristi Tănase în apartament cât timp el zăcea în faţa uşii: "Nu am făcut urât"galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul fotbalist de la FCSB, Cristi Tănase (36 de ani), a fost surprins într-o ipostază neplăcută, zilele trecute, în timp ce zăcea în faţa unui apartament. El a explicat cum s-a ajuns la momentul trist care s-a viralizat.

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soţia sa, aflată la doar câţiva metri de locul în care el a fost filmat

După ce i-a fost suspendat permisul auto, întrucât a fost depistat sub influenţa substanţelor interzise la volan, Cristi Tănase a fost protagonistul unui alt moment neplăcut. 

Cristi Tănase a fost filmat în faţa unui apartament, vizibil confuz şi cu pete de sânge lângă el. Fotbalistul a explicat că problemele cu dantura au dus la sângerări şi că la acel moment revenise acasă după ce a consumat alcool. 

Întrebat cum s-a ajuns să fie filmat în starea neonorabilă, Cristi Tănase a dezvăluit că soţia sa, Adina Maria, dormea şi nu a auzit apelurile din partea sa, pentru a-i deschide uşa. Partenera fostului fotbalist nu l-a putut salva astfel din ipostaza tristă în care a fost surprins de cel care a filmat. 

"Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soţia dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aştept şi eu până răspunde. Am bătut la uşă”, a spus Cristi Tănase la Antena Stars.

„Salut, Dodel! Ce faci? Ce-ai păţit la gură?”, îl întreabă persoana care îl filmează pe Cristi Tănase.

„Ce e? A? Ce-am păţit? Sunt bine”, răspunde Tănase, vizibil confuz.

MM Stoica, revoltat că cel care l-a surprins pe Cristi Tănase a distribuit filmarea

"Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat asta, probabil a vândut filmuleţul. Cât de mizerabili sunt românii... Ce om abject să fii să-l filmezi când îl vezi în halul ăsta şi să dai drumul la videoul asta pe internet. Nu e doar în România, dar parcă mai mult ca în alte părţi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cristi Tănase este triplu campion al României cu FCSB, echipă pentru care a evoluat între 2009-2015 şi în 2018. Cu 41 de meciuri în naţională şi 6 goluri, fostul atacant lateral a mai jucat la: FC Argeş, Mioveni, Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor şi Academica Clinceni. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristi tanasesotie cristi tanasecristi tanase fcsbcristi tanase probleme 

viewscnt
Articole similare