Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Tănase, noi declaraţii electrizante la doar o zi de la apariţia clipului controversat: "Am vorbit şi cu prietenii la mese"

Cristi Tănase, noi declaraţii electrizante la doar o zi de la apariţia clipului controversat: "Am vorbit şi cu prietenii la mese"

FCSB

Comentarii

Cristi Tănase a revenit cu noi declaraţii, la doar o zi de la publicarea imaginilor în care fostul fotbalist este găsit în scara unui bloc.

De această dată, Tănase a vorbit despre fosta sa echipă, FCSB.

După 25 de etape disputate în Superligă, vicecampioana României are un avans de nouă puncte faţă de ocupanta locului secund, Rapid.

"Sincer, chiar vorbesc cu prietenii mei pe la mese, le-am şi zis că dacă FCSB nu ia acum campionatul, nu-l va mai lua niciodată în viaţa ei.

E clar, nu există aşa ceva, dacă nu ia acum campionatul... Sigur nu-l mai ia niciodată. Are acum această oportunitate, echipa e pe val" , a declarat Cristian Tănase pentru Orange Sport.

Tănase, găsit în scara unui bloc

Cristian Tănase a comis-o din nou, la doar o lună şi jumătate după ce a fost prins drogat la volan. 

Acum, Tănase a fost găsit în faţa unei uşi dintr-un bloc de apartamente.

Întrebat de persoana care filma dacă se simte bine, fostul fotbalist a oferit un răspuns confuz.

„Salut, Dodel! Ce faci? Ce-ai păţit la gură?”, îl întreabă persoana care filmează pe Tănase.

„Ce e? A? Ce-am păţit? Sunt bine”, răspunde Tănase, vizibil confuz.

Imediat după publicarea imaginilor, Cristi Tănase a vorbit pentru Orange Sport: "Am fost băut, iar sângele a fost de la problemele pe care le am cu dantura. Dacă mă sunaţi cu video, veţi vedea că nu am un dinte în faţă, e doar provizoriu. Am ieşit la un şpriţ cu prietenii".

Cristian Tănase, prins drogat la volan

La finalul anului trecut, Cristian Tănase a fost prins drogat la volan, după ce a fost oprit pentru un control de rutină la marginea oraşului Piteşti, spre comuna Bradu.

În urma acestei isprave, Cristian Tănase s-a ales cu dosar penal şi cu permisul de conducere suspendat.

Afla mai multe despre: tanasefcsb 

viewscnt
Articole similare