Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A erupt singurul fotbalist care l-a mulţumit pe Gică Hagi în eşecul cu Dinamo: "Este cea mai ruşinoasă înfrângere din ultima vreme, din ultimul an"

A erupt singurul fotbalist care l-a mulţumit pe Gică Hagi în eşecul cu Dinamo: "Este cea mai ruşinoasă înfrângere din ultima vreme, din ultimul an"

Farul Constanța

Comentarii

Ionuţ Larie, căpitanul echipei Farul Constanţa, recunoaşte că echipa sa a fost dominată de Dinamo luni seara, în înfrângerea din faţa bucureştenilor, scor 0-2.

Ionuţ Larie, după Farul - Dinamo 0-2: "Este cea mai dureroasă înfrângere din ultimul an"

Dinamo Bucureşti a învins, luni seara, în deplasare, scor 2-0, campioana României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga. 

După ce Gică Hagi a spus că Ionuţ Larie a fost singurul fotbalist care l-a mulţumit cu ce a făcut pe teren în înfrângerea cu Dinamo, căpitanul Farului a fost aspru. 

„Este cea mai ruşinoasă înfrângere din ultima vreme, din ultimul an, cel puţin.  Cea mai dureroasă, nu cea mai ruşinoasă, pentru că eram într-un moment bun, adunasem puncte şi speram să obţinem rezultate pozitive, mai ales că jucam acasă.

Nu ştiu dacă eram favoriţi, dar cu siguranţă nu i-am luat de sus. Toată săptămâna ne-am concentrat şi chiar am vorbit să luăm meciul foarte în serios, din păcate ei ne-au dominat la toate capitolele astăzi. Nu ne-a ieşit nimic şi când nu marchezi  acasă nu ai cum să câştigi

Astăzi cred că Dinamo a meritat pe deplin victoria şi îi felicităm, iar noi mai avem mult de muncă ca să ajungem unde ne dorim.

Cu siguranţă dacă marcam un gol puteam să reuşim mai mult, să avem un moral mai bun. Dar dacă nu am marcat acasă era greu să facem un rezultat bun”, a declarat Ionuţ Larie.

Afla mai multe despre: farul dinamoionut larie farulgica hagi 

viewscnt
Articole similare