Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E un club special, care merită un destin mai bun". Zeljko Kopic a spus cum Dinamo a învins Farul: "Asta s-a întâmplat faţă de meciurile trecute"

"E un club special, care merită un destin mai bun". Zeljko Kopic a spus cum Dinamo a învins Farul: "Asta s-a întâmplat faţă de meciurile trecute"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorulf lui Dinamo, Zeljko Kopic, a oferit o primă reacţie, după victoria cu Farul. El a evidenţiat faptul că defensiva a fost exactă de această dată, faţă de meciurile trecute.

Zeljko Kopic, după ce Dinamo a învins Farul în Superliga

Dinamo Bucureşti a învins, luni seara, în deplasare, scor 2-0, campioan României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga. 

"Câinii" au deschis scorul în minutul 29, prin Velkovski, care a deviat cu capul o centrare a lui Pavicic. Imediat după pauză acelaşi Pavicic a pasat pentru Denis Politic, care a înscris pentru 2-0 în minutul 48.

"Energia pe care ne-au dat-o suporterii ne-a ajutat, le mulţumim. Sunt mândru de jucători şi de fani. Am jucat bine tactic azi. În meciurile trecute am avut momente bune, dar n-am fost stabili în defensivă. Am adus jucători cu multă experienţă în liga franceză, a existat comunicare mai bună, în prima repriză am fost foarte buni şi în atac, am avut posesie. Am văzut multe lucruri bune azi. Îi înţeleg că nu sunt la cel mai bun nivel, dar aştept să progreseze de la meci la meci. 

Nu cred că e despre bonsuri, ci despre puncte. E un club special, care merită un destin mai bun. Încercăm să păstrăm stabilitatea şi la interviuri. Oricum, distanţa rămâne foarte mare şi nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. 

(n.r. - despre atacantul care vine la Dinamo) Astrit Selmani ar fi trebuit să ajungă azi în Bucureşti, dacă totul este ok. Încerc să ajut cât pot de mult", a spus antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, după meciul de la Ovidiu. 

Afla mai multe despre: zeljko kopicfarul dinamozeljko kopic dinamo 

viewscnt
Articole similare