Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a dat nota 7 echipei, după ce FCSB a învins Sepsi! "Ne-am inspirat şi noi de la Rapid". Fotbalistul care "nu trebuia să joace" pe Arena Naţională | EXCLUSIV

Mihai Stoica a dat nota 7 echipei, după ce FCSB a învins Sepsi! "Ne-am inspirat şi noi de la Rapid". Fotbalistul care "nu trebuia să joace" pe Arena Naţională | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a tras concluziile victoriei cu Sepsi. Conducătorul a acordat nota 7 pentru echipa bucureşteană şi a spus că Florinel Coman nu trebuia să joace duminică, pe Arena Naţională.

MM Stoica, notă pentru FCSB după victoria cu Sepsi: "7! 5 ofensiv şi 9 defensiv. Ne-am inspirat de la Rapid"

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Băluţă, în minutul 16, după o acţiune lăudată de MM Stoica. Expertul Orange Sport a făcut referire şi la victoria obţinută de Rapid cu CFR Cluj, scor 2-1, în Superliga. 

"Am jucat de nota 7. De nota 5 ofensiv şi 9 defensiv, iar media făcută dă nota 7. Am jucat la adăpostul rezultatului, că am marcat repede. Golul e capodoperă ca acţiune colectivă. 10 jucători din 11 au atins mingea înainte de a marca. Preluarea lui Olaru e formidabilă, la fel şi pasa lui Baba Alhassan. 

Ne-am inspirat şi noi de la Rapid, care a făcut o parte a doua a meciului la Cluj impecabilă din punct de vedere defensiv, iar eu spun că Sepsi, care ne-a dominat teritorial, a avut posesia, tot, nu a avut nicio ocazie în partea a doua a meciului", a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

"Coman nu trebuia să joace"

Florinel Coman a fost schimbat după pauză, după ce toată săptămâna s-a luptat cu probleme medicale, în urma cărora a ajuns şi la spital. MM Stoica a explicat cum s-a gestionat situaţia în cazul atacantului lateral. 

"Coman nu trebuia să joace. E pe antibiotic de cinci zile, un antibiotic puternic, cu Farul era boala la început şi putea să joace, dar acum n-a putut să alerge cu toată vitaminizarea. Au mai fost şi alţii răciţi, dar nu cum a fost Coman, care a avut puroi, sinuzită, amigdalită. Ceilalţi au fost răciţi. 

Coman a insistat să joace, doctorul nostru a consultat şi alţi specialişti şi a spus că nu poate face efort, dar că nu riscă nimic. Am zis că mai bine intră de la început, decât să intre pe parcurs şi să nu poată juca",  a adăugat conducătorul de la FCSB, MM Stoica. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbfcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare