Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar! Unde se afla Coman în ziua meciului FCSB - Farul. Ce a aflat MM când a fost sunat: "Nu dormise, nu putea să mănânce" | EXCLUSIV

Coşmar! Unde se afla Coman în ziua meciului FCSB - Farul. Ce a aflat MM când a fost sunat: "Nu dormise, nu putea să mănânce" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a forţat să joace în meciul FCSB - Farul Constanţa, deşi a avut probleme medicale în orele premergătoare meciului de pe Arena Naţională. Fotbalistul a ajuns la spital, iar MM Stoica a fost înştiinţat de ce i s-a întâmplat.

Noapte de coşmar pentru Florinel Coman, înainte de FCSB - Farul! MM Stoica a fost sunat: "La 4 jumătate era la spital"

Florinel Coman a început ca rezervă, luni seara, pe Arena Naţională şi a intrat pe teren la începutul reprizei a doua, atunci când l-a înlocuit pe Luis Phelipe, cel care a fost atenţionat deja de Gigi Becali pentru prestaţia din FCSB - Farul, 1-1, în Superliga. 

Deşi Florinel Coman a acuzat probleme şi după Universitatea Craiova - FCSB, 0-3, de această dată problemele medicale au fost de altă natură. 

În ziua meciului FCSB - Farul, "Mbappe" a ajuns la spital, la ora 16:30, cu o stare de disconfort, care s-a accentuat pe parcursul nopţii. Florinel Coman nu s-a putut odihni conform programului obişnuit, iar MM Stoica a dezvăluit cu ce probleme medicale s-a confruntat jucătorul.  

"Coman, la 4 jumătate (n.r. - 16:30) era la spital, la un consult ORL, pentru că nu dormise toată noaptea. La 11 am fost în camera lui şi erau 40 de grade acolo. 

Tuşea şi îl durea rău în gât când înghiţea. Nu putea să mănânce. M-au sunat de acolo că are sinuzită, amigdale umflate şi el a zis că poate să joace. 

La 4 jumătate (n.r. - 16:30) era la spitalul Ponderas. Doctorul a zis <<Dacă tu crezi că ai super puteri, joacă>>. Şi el a zis că are super puteri", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Florinel Coman, lovit de probleme într-o perioadă în care este în formă

După 24 de etape disputate în Superliga, FCSB îi dă pe primii doi marcatori ai campionatului. 

Darius Olaru conduce clasamentul golgheterilor, cu 14 goluri, dintre care două din penalty şi două pase decisive, iar Florinel Coman este al doilea, cu 10 goluri, dintre care trei din penalty şi opt pase decisive. 

FCSB este liderul Superligii, cu 51 de puncte, CFR Cluj este a doua, cu 42 de puncte, iar Rapid închide podiumul, cu 42 de puncte. 

 
 

Afla mai multe despre: florinel comanflorinel coman probleme de santateflorinel coman fcsb farulfcsb farul 

viewscnt
Articole similare