Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima apariţie publică pentru Anamaria Prodan cu noul iubit: "Am emoţii că vă uitaţi aşa la noi. A venit momentul să ieşim" | FOTO

Prima apariţie publică pentru Anamaria Prodan cu noul iubit: "Am emoţii că vă uitaţi aşa la noi. A venit momentul să ieşim" | FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan (51 de ani) şi noul iubit, Ronald Gavril (37 de ani), s-au afişat la premiera filmului "Complotul bonelor", în care agenta interpretează un rol.

Anamaria Prodan a ieşit la braţ cu noul iubit: "Am emoţii că vă uitaţi aşa la noi. A venit momentul să ieşim"

Anamaria Prodan şi pugilistul Ronald Gavril sunt împreună de mai mult timp, însă oficial au apărut în public cu ocazia filmului în care impresara joacă. Ronald Gavril are 23 de victorii la profesionişti (18 prin KO), este manageriat de Floyd Mayweather şi aşteaptă următoarele lupte din ring. 

Agenta a oferit câteva declaraţii de la braţul noului partener.

"Clar, am emoţii duble că vă uitaţi aşa la noi. E firesc, e normal, a venit momentul să ieşim.

Eu zic că a fost ok şi e un film de familie, un film pentru copii, uşor, unde lumea se poate relaxa fără să audă vulgarităţi. Filmul vieţii mele s-ar numi Anamaria Prodan, punct şi de la capăt. Aş face un film şi după povestea lui Stanciu. A pornit de jos, a avut multe accidentări şi în continuare e numărul", a spus Anamaria Prodan. 

Cuvântul a fost luat şi de Ronald Gavril: "Cum am cucerit-o o poţi întreba pe ea. Mă gândesc la o gală de box, pentru a promova acest sport şi pentru a promova tinerii din România. 

Ana se pricepe la fotbal foarte bine şi cred că îi va fi uşor să lucreze şi în box. Putem face lucruri frumoase pentru sport, în special pentru box", a spus sportivul. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anamaria prodaniubit anamaria prodanronald gavril 

viewscnt
Articole similare