Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan nu concepe să rămână Stanciu fără banderola de căpitan la naţională: ”Drăguşin? Să facă performanţă! Nu se face primăvară cu o floare”

Anamaria Prodan nu concepe să rămână Stanciu fără banderola de căpitan la naţională: ”Drăguşin? Să facă performanţă! Nu se face primăvară cu o floare”
Comentarii

Radu Drăguşin este fotbalistul român al momentului. Fundaşul de 21 de ani a fost cumpărat cu 25 de milioane de euro de Tottenham.

Anamaria Prodan, întrebată direct dacă Radu Drăguşin ar trebui să devină căpitanul României

Fundaşul central român Radu Drăguşin (22 de ani) s-a transferat la Tottenham Hotspur, în această iarnă, de la Genoa, pentru 25.000.000 de euro, plus alte 5.000.000 de euro din bonusuri.

La scurt timp după realizarea transferului, despre fundaşul român s-a spus că ar trebui să devină căpitanul României, însă Anamaria Prodan are o altă părere. 

Întrebată dacă Drăguşin ar merita să fie căpitanul naţionalei, în locul lui Stanciu, Anamaria Prodan nu a stat pe gânduri şi a răspuns sincer!

  • Radu Drăguşin a fost unul dintre stâlpii naţionalei României în preliminariile Euro 2024. Fundaşul român a lipsit doar o repriză în cele 10 meciuri de calificare, scos la pauză cu Andorra (scor 4-0) pentru a fi menajat.

"Banderola ar trebui purtată de Stanciu, pentru că nu se face primăvară cu o floare. Lăsaţi-l pe Drăguşin să facă performanţă, abia a semnat. Nu doar pe Drăguşin, dar cu cât ridicaţi aceşti copii şi îi faceţi Mbappe, Ronaldo şi Messi se pierd. Lăsaţi-i să joace, că asta e meteahna noastră, a românilor şi în general al sportului. Să demonstreze ceva la nivel mare, după care i se poate lua banderola lui Stanciu, care a dus greul până acum.

Dacă Drăguşin nu avea parte de transferul ăsta, nu ştiu dacă cineva se gândea să-i ia banderola lui căpitan lui Stanciu. Să joci e cel mai important lucru în orice sport. Decât să te duci şi să stai un an pe bancă, apoi să te dea din împrumut în împrumut, din punctul meu de vedere nu este ok", a declarat Anamaria Prodan.

  • 20.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

”Nici Tătăruşanu nu a jucat la echipa de club şi a fost bun la naţională!”. Declaraţia dinspre FRF care îi dă speranţe lui Horaţiu Moldovan înainte de EURO | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: anamaria prodanstanciudrăguşin 

viewscnt
Articole similare