Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan primeşte şi o veste bună la Atletico Madrid. Ce decizie a luat Diego Simeone pentru Liga Campionilor

Horaţiu Moldovan primeşte şi o veste bună la Atletico Madrid. Ce decizie a luat Diego Simeone pentru Liga Campionilor

Stranieri

Comentarii

Portarul român Horaţiu Moldovan (26 de ani) a primit o veste bună de la Diego Simeone, deşi este rezervă eternă de când a ajuns la Atletico Madrid.

Veste bună pentru Moldovan la Atletico. Decizia luată de Simeone îl priveşte şi pe portarul român

Horaţiu Moldovan a făcut trecerea în această iarnă de la Rapid Bucureşti la Atletico Madrid. Spaniolii au plătit 800.000 de euro în schimbul serviciilor internaţionalului român.

Totuşi, portarul de 26 de ani încă nu a debutat la gruparea madrilenii, dar este şi greu. Titularul de drept în poarta lui Atletico este slovenul Jan Oblak.

Horaţiu Moldovan a fost rezervă şi în meciurile lui Atleti atât din La Liga, cât şi din Cupa Spaniei.

Dar portarul român a primit o veste bună din partea lui Diego ”Cholo” Simeone. Antrenorul argentinian a decis să-l treacă pe lista de jucători eligibili pentru meciurile din Liga Campionilor.

Alături de Horaţiu Moldovan, pe lista UEFA pentru fazele eliminatorii din Liga Campionilor, Atletico i-a mai inclus pe Arthur Vermeeren şi Gabriel Paulista, ceilalţi doi jucători transferaţi în această iarnă.

Fiecare club calificat în optimile Ligii Campionilor a avut termen până pe 2 februarie să trimită lista de jucători eligibili pentru restul sezonului european. Echipele au dreptul la maximum trei schimbări faţă de lotul anunţat înainte de faza grupelor. 

În faza optimilor de finală, Atletico Madrid se va duela cu Inter Milano, liderul din Serie A. Meciul tur va avea loc în Italia, pe 20 februarie, iar returul va avea loc pe 13 martie. Ambele partide se vor juca de la ora 22:00 şi vor fi transmise de Orage Sport.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanatletico madridliga campionilorla ligadiego simeone 

viewscnt
Articole similare