Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | George Puşcaş are antrenor nou la Bari. Dennis Man şi Mihăilă îl cunosc din perioada Parma

OFICIAL | George Puşcaş are antrenor nou la Bari. Dennis Man şi Mihăilă îl cunosc din perioada Parma

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş (27 de ani) are un nou antrenor. Bari a numit pe cel care va sta de acum încolo la conducerea tehnică a echipei.

Bari are antrenor nou! OFICIAL

Bari a anunţat, în mod oficial, că a obţinut serviciile antrenorului Giuseppe Iachini, care va prelua banca tehnică a formaţiei din Serie B, după demiterea de Pasquale Marino.

În vârstă de 59 de ani, Iachini este o cunoştinţă mai veche a jucătorilor români. Ultima echipă antrenată de acesta a fost Parma (noiembrie 2021 - mari 2022), acolo unde i-a avut sub comandă pe Dennis Man şi Vali Mihăilă.

Iar acum, la Bari îl va pregăti pe atacantul român George Puşcaş.

”Bine aţi venit domnule Iachini!

SSC Bari îi urează bun venit lui Giuseppe Iachini (07.05.64, Ascoli Piceno) care de astăzi va prelua funcţia de manager tehnic al primei echipe roşu şi alb. S-a ajuns la acordul care va lega antrenorul de clubul biancorso până în iunie 2025”, a fost anunţul făcut de Bari, pe reţelele de socializare.

Bari este în momentul de faţă pe locul 15 din Serie B, cu 27 de puncte după 23 de etape. În schimb, Parma este lider, cu 48 de puncte.

În momentul de faţă, la Bari, pe lângă internaţionalul român George Puşcaş, mai joacă şi mijlocaşul Malcom Edjouma, fost la FCSB.

Afla mai multe despre: george puscasbariparmadennis manvali mihailaserie bstranieri 

viewscnt
Articole similare