Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Incident neobişnuit în La Liga. Un jucător al Sevillei a fost agresat sexual de către un spectator. Cum a reacţionat fotbalistul

VIDEO | Incident neobişnuit în La Liga. Un jucător al Sevillei a fost agresat sexual de către un spectator. Cum a reacţionat fotbalistul

La Liga

Comentarii

Sevilla a obţinut prima victorie în 2024, după ce s-a impus în deplasare, scor 2-1, cu Rayo Vallecano, graţie unei duble a atacantului marocan Youssef En-Nesyri.

Cu 20 de puncte din 23 de meciuri, Sevilla, care nu mai câştigase din etapa a 18-a de la jumătatea lunii decembrie, a urcat două locuri în clasament, ajungând pe 15. La Rayo, Andrei Raţiu a fost rezervă.

En-Nesyri, revenit de la Cupa Africii pe Naţiuni, a deschis scorul în minutul 19. Rayo a egalat zece minute mai târziu, când Isi Palazon a lobat mingea în careu de la Alfonso Espino. Însă En-Nesyri a dublat avantajul chiar înainte de pauză (45).

În prima repriză, în momentul în care se pregătea să execute un aut, Lucas Ocampos a fost victima unui incident în care a fost implicat un tânăr spectator care stătea în primul rând al stadionului din Vallecas, foarte aproape de suprafaţa de joc. În imaginile TV, se poate vedea cum tânărul îşi întinde degetul arătător stâng înspre fundul atacantului argentinian. "Am fost calm pentru că am două fete", a declarat acesta pentru DAZN.

"Nu cred că toţi oamenii de la Rayo sunt aşa, dar întotdeauna există câte un idiot", a mai spus el, sperând că va fi luată o sancţiune împotriva suporterului. "Sper să nu se întâmple şi în alte domenii, pentru că dacă se întâmplă în fotbalul feminin, ştim la ce se poate ajunge".

VIDEO | Incidentul din prima repriză

 

 

Afla mai multe despre: la ligalucas ocampossevillarayo vallecano 

viewscnt
Articole similare