Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia lui Năstase aruncă în aer cazul Simonei Halep: "Dacă a luat ea, a luat sigur şi Serena Williams" | EXCLUSIV

Declaraţia lui Năstase aruncă în aer cazul Simonei Halep: "Dacă a luat ea, a luat sigur şi Serena Williams" | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Încep emoţiile pentru Halep. Simona a plecat în Elveţia, unde va fi audiată timp de trei zile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare înaintea audierilor de la TAS. A refuzat să fie judecată de un arbitru român şi a ales unul american. Alături de Simona, va fi audiat şi Mouratoglou. Halep a dat vina pe fostul ei antrenor pentru suplimentul contaminat cu roxadustat. 

Fostul mare tenismen, Ilie Năstase, consideră că Patrick Mouratoglou le-a dat suplimente cu roxadustat şi celorlalţi sportivi pe care i-a pregătit, cel mai cunoscut nume fiind cel al Serenei Williams.

"Eu cred că i-au băgat (n.r. staff-ul lui Mouratoglou) şi pe Serena Williams şi pe alţii. Dacă i-a dat Simonei, sigur le-a dat şi celorlalţi jucători cu care a lucrat. Eu aşa cred, nu cred că e Simona Halep prima care primeşte asta de la Mouratoglou" , a declarat Ilie Năstase pentru orangesport.ro.

Simona Halep a plecat în Elveţia

Simona Halep a plecat, marţi, către Lausanne, unde miercuri va începe audierea, la TAS, a cazului de dopaj în care este implicată.

Sportiva a preferat să zboare spre Elveţia cu o cursă low-cost, unde a fost însoţită de fratele ei, Nicolae Halep, şi de avocatul Bogdan Stoica, conform informaţiilor furnizate de euronews.ro.

În luna octombrie, Simona Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva deciziei sale de suspendare pentru dopaj, însă judecătorii abia acum vor analiza cazul sportivei, în perioada 7-9 februarie.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat, la 12 septembrie 2023, că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Astfel, suspendarea fostului lider mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026, în cazul în care TAS nu îi va reduce sportivei pedeapsa.

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare