Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-am sunat". Gigi Becali, negocieri cu manta pentru atacantul cu care să-l înlocuiască pe Compagno: "Mie îmi place. Mai vedem!"

"L-am sunat". Gigi Becali, negocieri cu manta pentru atacantul cu care să-l înlocuiască pe Compagno: "Mie îmi place. Mai vedem!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit că este interesat de transferul lui Louis Munteanu (21 de ani), atacantul Farului, care este împrumutat de echipa lui Gică Hagi de la Fiorentina, din Italia. Omul de afaceri din Pipera a spus cum vrea să negocieze pentru Munteanu.

După ce l-a trecut pe lista neagră pe Andrea Compagno, FCSB a pornit căutarea pentru un nou atacant, în ciuda faptului că italianul a fost golgheter în sezonul trecut la "roş-albaştri". Cel identificat ca înlocuitorul perfect este Louis Munteanu.

Gigi Becali îl vrea pe Louis Munteanu: "L-am sunat pe Gică, să vedem. Dacă negociez eu, Fiorentina cere vreo două milioane"

FCSB poate negocia direct cu Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu din vară încolo, chiar dacă el este împrumutat la Farul. Totuşi, Gigi Becali nu vrea să-i ia faţa "Regelui" Hagi şi vrea să discute cu naşul său înainte de a discuta cu Fiorentina.

Mai mult, Gigi Becali a spus cum îşi doreşte, de fapt, să ajungă Louis Munteanu la FCSB pentru a nu-l supăra pe Gică Hagi.

„L-am sunat acum două săptămâni pe Gică, după meciul Farului cu Craiova, când a avut el multe ocazii. Dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu Gică. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică. Că ăla e al lui, chiar dacă ţine de Fiorentina. E al lui Gică, el l-a făcut. Nu pot să negociez fără aprobarea lui Gică. Aşa e moral, aşa e etica prieteniei. Sunt legi nescrise.

Mie îmi place de Louis, dar trebuie să vorbesc cu Gică. Trebuie ca el să-mi dea voie să vorbesc cu Fiorentina. Eu voiam să fac aşa, să-i spun lui Hagi: «Să-l iei tu şi să dau eu banii. Tu să-l iei şi să mi-l dai mie împrumut. Dacă negociez eu, Fiorentina cere mulţi bani. Dacă îl vrei tu, Fiorentina nu cere mult».

Farului i-ar cere un milion, iar mie vreo două milioane. Nu mi-a răspuns Hagi, dar mai vedem. O să-l iau pe Munteanu, dacă vrea Gică. Aşa e. Ştii ce îmi convine cel mai mult la Munteanu? Că e tânăr. E singurul atacant din România”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalilouis munteanufcsbtransferfarulgica hagi 

viewscnt
Articole similare