Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două nume importante, pe lista de transferuri a Barcelonei! Planul lui Deco pentru vara lui 2024

Două nume importante, pe lista de transferuri a Barcelonei! Planul lui Deco pentru vara lui 2024

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona început deja treaba pentru sezonul viitor, având în vedere că actuala stagiune pare compromisă după rezultatele obţinute în ultima perioadă sub comanda lui Xavi. Antrenorul şi-a anunţat plecarea, iar odată cu noul sezon va veni şi un nou antrenor.

Presa din Spania a aflat planurile lui Deco, directorul sportiv al catalanilor, pentru următoarea perioadă din viaţa echipei. Portughezul, fost jucător pe Camp Nou, a început să planifice următoarele mutări ale catalanilor pe piaţa de mercato.

Deco a "creionat" lista de transferuri a Barcelonei şi planurile de viitor pentru echipă

Deco îşi doreşte să acorde o atenţie sporită jucătorilor din La Masia, crescuţi de club, precum Ronald Araujo, cel căruia Barcelona îi pregăteşte un nou contract. În ultimele sezoane catalanii s-au bazat foarte mult pe jucători din propria academie, având în vedere problemele financiare, astfel că jucători precum Lamine Yamal sau Pau Cubarsi ori Hector Fort şi-au făcut apariţia la prima echipă.

Lista de transferuri a Barcelonei e scurtă: Joao Felix şi Joao Cancelo transferaţi definitiv! Asta îşi doreşte Deco pentru perioada de mercato din vara lui 2024, una care se anunţă importantă pentru catalani, care mai au două ţinte de atins.

Un mijlocaş defensiv care să-i fie, în sfârşit, înlocuitor lui Sergio Busquets, după ce "experimentul" Oriol Romeu a dat greş. De asemenea, Barcelona caută un atacant lateral stânga care să aducă plus valoare lotului şi pare gata să-l "sacrifice" pe Raphinha în acest sens.

Hansi Flick, noul antrenor al Barcelonei!?

În ceea ce priveşte noul antrenor, toate semnalele duc către Hansi Flick, liber de contract în acest moment. Antrenorul cu care Bayern Munchen a câştigat o triplă istorică şi cu care i-a administrat Barcelonei o înfrângere usturătoare în Liga Campionilor, 8-2, este dorit de Joan Laporta.

Spaniolii au anunţat că Flick învaţă deja limba spaniolă şi că îşi caută o casă în Barcelona pentru a porni un nou drum în carira de antrenor, pe banca tehnică de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: barcelonadecotransferurijoao cancelojoao felix 

viewscnt
Articole similare