Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Politic exultă, după ce Dinamo a învins-o pe Farul: ”Ne luptăm cu noi înşine!”

Dennis Politic exultă, după ce Dinamo a învins-o pe Farul: ”Ne luptăm cu noi înşine!”

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a impus pe terenul campioanei în exerciţiu Farul, scor 2-0, şi a luat o gură uriaşă de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dennis Politic a marcat al doilea gol al meciului, îndeplinind o simplă formalitate. Antonio Borduşanu putea să fie autorul golului, însă fostul jucător al lui Bolton a ajuns primul la mingea trimisă în faţa porţii goale de Hakim Abdallah.

”(n.r. despre golul doi) Nu l-am văzut pe Antonio (n.r. Borduşanu) în spatele meu. Am fost doar concentrat să o împing în poartă. Mă bucur că am dat gol. Importante sunt doar cele trei puncte. Asta mi-a spus si Toni Borduşanu la sfârşit, de ce nu i-am lăsat-o lui. Ne-am luptat pentru fiecare minge. Ne-am dorit să câştigăm fiecare duel individual. (n.r. Dacă au avut parte şi de noroc) Merităm această soartă, pentru că în multe meciuri am avut ghinion.

Speram ca acesta să fie începutul victoriilor. Încercăm să lucrăm mai mult la fiecare antrenament. Sper să ne legâm cât mai bine, iar asta să se vadă şi pe teren. Noi ne luptăm cu noi înşine. Ne bucurăm dacă celelalte echipe ne ajută, dar ne interesează de noi, să obţinem puncte la fiecare meci”, a spus Dennis Politic, după meciul cu Farul.

  • VIDEO cu golul lui Politic

 

Afla mai multe despre: superligadinamofarul 

viewscnt
Articole similare