Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce să vorbim despre noi? Nimic. N-am înţeles nimic". Supărat pentru înfrângerea cu Dinamo, Gică Hagi a lăudat un singur fotbalist: "Căpitanul, la 37 de ani"

"Ce să vorbim despre noi? Nimic. N-am înţeles nimic". Supărat pentru înfrângerea cu Dinamo, Gică Hagi a lăudat un singur fotbalist: "Căpitanul, la 37 de ani"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul clubului Farul Constanţa, Gică Hagi, a apărut supărat în faţa reporterilor prezenţi la Ovidiu. Jocul colectiv l-a nemulţumit şi doar fundaşul central Ionuţ Larie a fost lăudat în faţa fotbaliştilor.

Gică Hagi, aspru după Farul - Dinamo 0-2, în Superliga

Dinamo Bucureşti a învins, luni seara, în deplasare, scor 2-0, campioan României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga. 

"Câinii" au deschis scorul în minutul 29, prin Velkovski, care a deviat cu capul o centrare a lui Pavicic. Imediat după pauză acelaşi Pavicic a pasat pentru Denis Politic, care a înscris pentru 2-0 în minutul 48.

La finalul partidei, Gică Hagi a spus că doar Ionuţ Larie l-a mulţumit şi a fost dezamăgit de felul în care s-au comportat fotbaliştii săi în meci. 

Mai mult, managerul echipei este pregătit să ia deciziile potrivite şi a subliniat faptul că Farul nu se poate lupta cu un club de anvergura lui Dinamo. 

"Suntem departe de mentalitatea dorită. Sunt multe de zis, sunt la cald. Chiar dacă am fost  răcit de la Bucureşti, am stat cu ei, le-am spus să fie serioşi, cu picioarele pe pământ, că Dinamo a jucat de la egal la egal cu orice echipă, iar noi nu suntem Dumnezei, că nu suntem atât de valoroşi pe cât cred ei. 

Echipa câştigă meciul, jucătorii fac diferenţa, dar colectiv n-am jucat bine, că unii cam greu... Vom evalua, voi gândi, vedem unde mergem. Încerc să văd ce trebuie făcut, cum trebuie făcut, că nu putem merge pe direcţia asta", a spus Gică Hagi. 

Gică Hagi: "Doar Larie m-a mulţumit, la 37 de ani"

"Să luăm prima repriză: o singură fază, gol. Am analizat şi le-am zis că sunt periculoşi la faze fixe, sunt agresivi şi se bat. Noi ce să vorbim despre noi? Nimic, nimic. Nu ştiam ce jucăm, n-am înţeles nimic. Decarii, care erau dreapta, stânga trebuiau să facă lucruri, atacantul să iasă la pasă, să joace. Totul înseamnă viteză, ritmul trebuie să fie altul. Dacă nu sunt iute, clar că te simţi întârziat cu o secundă şi nu merge ceva. Lenţi, previzibili... 

Am spus de la conferinţă că e meci greu. Am văzut un titlu că ce a zis Hagi. Da, e o realitate. Nu pot să cred eu că noi avem spirit mai bun decât Dinamo, o arată istoria. Noi suntem într-o situaţie dificilă după seara asta, dar e fundamental să fii conectat, să ai atitudine şi determinare, că fotbalul în sensul ăsta a crescut. Prima oară e mintea, să te mişti în teren şi ultima e tehnica. E o seară grea, dar mergem înainte. Mai avem meciuri. 

Meciurile sunt câştigate de echipă, toţi să fie într-o direcţie, când te aperi şi ataci. Când nu joci colectiv, nu cred că un jucător poate face diferenţa, unul, doi, patru sau cinci... Avem un staf şi trebuie să luăm decizii bune şi să schimbăm ceva. 

Un singur jucător m-a mulţumit, căpitanul echipei (n.r. - Ionuţ Larie), la 37 de ani. L-am felicitat, le-am zis în vestiar că m-a mulţumit. A avut atitudine bună, a pasat, a jucat bine, a încercat. Restul...", a adăugat Gică Hagi, după ce Farul a pierdut cu Dinamo, în Superliga. 

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne ultima, cu 19 puncte, dar a egalat-o pe FC Botoşani la puncte, în timp ce Farul este pe locul al cincilea, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi farulfarul dinamo 

viewscnt
Articole similare