Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a analizat lupta pentru evitarea retrogradării şi a tras o concluzie: ”Nu mi s-ar părea un miracol să se salveze” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a analizat lupta pentru evitarea retrogradării şi a tras o concluzie: ”Nu mi s-ar părea un miracol să se salveze” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo a obţinut o victorie crucială, 2-0 pe terenul Farului, iar salvarea de la retrogradare nu mai pare doar un vis pentru trupa din Ştefan cel Mare. Astfel, ”câinii” s-au apropiat la opt puncte de Poli Iaşi, formaţie ce ocupă primul loc de baraj.

Panduru crede că Dinamo are şanse reale să se salveze: ”Nu mi se pare un miracol”

Basarab Panduru a rămas surprins de jocul slab prestat de Farul, având în vedere că ”marinarii” sunt o nucă tare în partidele disputate pe teren propriu, şi a susţinut că Dinamo are şanse mai decât FC Botoşani să evite ultimele două locuri la finalul sezonului.

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a remarcat un progres în jocul atacantului Hakim Abdallah, cel care a pasat decisiv la golul doi, marcat de Dennis Politic.

”Mă uit în spate. Nu credeam că Farul poate fi învinsă, că de la înfrângerea cu FCSB, 0-1, acasă, urmează nouă meciuri în care nu pierde şi dă gol. Nicidecum nu-mi trecea prin cap că nu marchează şi pierde. A fost un 5-4-1, un 5-3-2 ceva de genul, dar cu Budescu în stânga, dar parcă nici Ronaldo Deaconu era extremă dreaptă. 

Nu mi se pare un miracol să se savleze Dinamo. 14 la 10 (n.r. numărul de puncte după înjumătăţire) nu mi se pare mult deloc. Este cam mult să crezi că poţi să baţi pe oricine. Nu a fost obligată de nimeni să joace slab. Tu ai mai văzut vreun meci de-al Farului atât de slab? Vorbesc de meciurile de ascasă. În deplasare, da, s-a întâmplat, dar nu discutăm despre deplasare.

Dinamo a adus câţiva jucători cu experienţă. Velkovski, bulgarul (n.r. Milanov), Gnahoere, adică sunt ceva jucători. Abdallah arată pe zi ce trece mai bine, adică îl văd că aleargă. Am rămas surprins că Amzăr a ieşit din echipă, dar până la urmă nu prea a progresat”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Graţie victoriei de la Ovidiu, Dinamo a acumulat 19 puncte şi a egalat-o în clasament pe FC Botoşani. Ambele echipe ocupă în acest moment poziţii retrogradabile şi se află la opt lungimi de Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: dinamosuperligăfc botoşanibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare