Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi se simte vinovat de înfrângerea cu Dinamo: ”Se pare că n-am ţipat prea tare”

Gică Hagi se simte vinovat de înfrângerea cu Dinamo: ”Se pare că n-am ţipat prea tare”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a fost învinsă, surprinzător, de Dinamo Bucureşti, scor 0-2 (0-1), luni, într-o partidă din etapa a 25-a din Superligă.

Golurile ”câinilor” au fost marcate de către Darko Velkovski (min. 29) şi Dennis Politic (min 48).

Gică Hagi: ”E a treia oară când clacăm!”

Managerul tehnic al ”marinarilor”, Gică Hagi, este dezamăgit de faptul că jucătorii săi nu răspund cum ar trebui în meciuri cu o presiune suplimentară şi clachează. S-a întâmplat de trei ori în decursul acestui sezon.

În acelaşi timp, tehnicianul îşi reproşează faptul că nu reuşit să-şi capaciteze corespunzător jucătorii înaintea meciului cu Dinamo, astfel încât să nu mai existe momente de relaxare în joc, care să le permită adversarilor să înscrie de două ori.

Chiar dacă au fost discuţii despre faptul că Dinamo este o echipă rănită, dar foarte periculoasă, pare că jucătorii Farului au fost ”înşelaţi” de poziţia din clasament.

  • În urma acestui rezultat, Farul ratează şansa de a urca pe locul 4 şi rămâne pe locul 5, cu 37 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 16, însă o egalează pe FC Botoşani la numărul de puncte 19.

E al treilea moment în care am greşit anul acesta! Am avut două, iar ăsta e al treilea. Le-am zis: `E un moment important pentru noi!`. Dar văd că şi de data aceasta am clacat. Trei momente! Sheriff, Helsinki, iar ăsta e al treilea (n.r. - înfrângerea cu Dinamo).

Sunt momente în care trebuia să arătăm. Asta le-am zis toată săptămâna. Aşa am pregătit meciul, dar se pare că nu m-au auzit, se pare că n-am ţipat prea tare, am vorbit mai lent, mai domol, mai moale. Sper, alături de conducere, să găsim soluţii viabile. Şi am ratat o şansă mare!”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă de după meci.

Afla mai multe despre: farul-dinamogica hagivelkovskipolitic 

viewscnt
Articole similare