Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tentativa lui Porumboiu de a reveni ca patron în fotbalul românesc! Afaceristul recunoaşte: "Îţi mai vine dor de ducă. M-am stăpânit" | EXCLUSIV

Tentativa lui Porumboiu de a reveni ca patron în fotbalul românesc! Afaceristul recunoaşte: "Îţi mai vine dor de ducă. M-am stăpânit" | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Unul dintre cei mai carismatici patroni din fotbalul românesc, Adrian Porumboiu, susţine că este "un om împlinit", iar la un moment dat chiar s-a gândit să revină ca patron al unui club. Însă, după ce a judecat totul "la rece", a luat decizia finală şi a dezvăluit motivele.

Adrian Porumboiu s-a gândit să preia o altă echipă din România, după FC Vaslui: "Îmi venise aşa..."

Adrian Porumboiu, om de afaceri cu investiţii în domeniul agricol, a condus una dintre cele mai spectactuloase echipe româneşti din acest secol, dar s-a retras de la FC Vaslui fără vreun trofeu major câştigat, deşi la echipă au existat jucători cu contracte de sute de mii de euro. 

Fostul arbitru s-a retras din conducerea lui FC Vaslui în 2013, iar de-a lungul anilor a atras atenţia asupra neregulilor din fotbalul românesc. 

Însă, pentru Orange Sport, Adrian Porumboiu a recunoscut că s-a gândit, în urmă cu câţiva ani, să revină ca patron. 

"Când ai fost torpilat cu tot felul de aranjamante, blaturi, spăgi în campionat... Sub nicio formă! Nu mă atrage. Am avut o tentativă, dar ce fac? Acum doi, trei, patru ani. Îmi venise aşa... În spaţiul mioritic îţi mai vine dor de ducă. Dorul meu de ducă era ca să mă apuc, dar nu... M-am stăpânit, nu... Îţi trebuie un echilibru. Viaţa merge înainte. 

E greu (n.r. - să se întoarcă în fotbal). La fel ca în dragoste, e greu să te întorci la o femeie care te-a înşelat (n.r. - râde). 'Femeile' sunt peste tot, nu doar la Vaslui. Eu pentru Vaslui am făcut echipa, că mereu a fost la aspecte negative, dar am zis să scot la soare faţa Vasluiului",  a declarat Adrian Porumboiu pentru Orangesport.ro. 

Adrian Porumboiu, despre ce a trăit în fotbal: "N-am ştiut că dau de oameni periculoşi"

În acest moment, Adrian Porumboiu exclude revenirea în fotbal. 

"Nu mă mai interesează. Amintirile nu mă copleşesc, trecutul nu mă pune într-o situaţie de a blama ce am făcut. Am făcut lucruri bune în toate domeniile. Sunt un om împlinit. Când m-am apucat de FC Vaslui am avut o nebunie frumoasă, dar n-am ştiut că dau de oameni periculoşi, care nu aveau nicio legătură cu sportul. 

La fel e şi în business. Mai avem mult de învăţat până să respectăm normele elementare faţă de cei care investesc, de comportament, chit că vorbim despre fotbal, despre business", a a adăugat fostul patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: adrian porumboiuadrian porumboiu fc vasluifc vaslui 

viewscnt
Articole similare