Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eşti supărat pe Alexandru Băluţă?”. Răspunsul lui MM Stoica după ce fotbalistul nu a marcat încă niciun gol la FCSB | EXCLUSIV

”Eşti supărat pe Alexandru Băluţă?”. Răspunsul lui MM Stoica după ce fotbalistul nu a marcat încă niciun gol la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Meciul dintre FCSB şi U Cluj s-a disputat luni seară, pe Arena Naţională, în cadrul etapei cu numărul 11 din Superliga şi s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Băluţă, ”iertat” de MM Stoica după meciul FCSB - U Cluj

Alexandru Băluţă (30 de ani) a fost titular în meciul FCSB - 'U' Cluj, scor 2-2, din cadrul etapei cu numărul 11 în SuperLiga. Fotbalistul a fost folosit din nou în banda dreaptă şi a avut mai multe ocazii de a contribui decisiv pentru echipa sa, însă le-a irosit.

Lui MM Stoica nu i-a scăpat ocaziile irosite de Băluţă, însă a mărturisit că nu este supărat pe jucător. 

”Faţă de alte partide n-am mai avut spiritul ăla. Nu sunt supărat pe nimeni, sunt supărat că nu am câştigat, aveam ocazia să mergem la şase puncte. Acum, dacă CFR câştigă azi vine la un punct. (n.r. el a părut că a avut... ) nu doar el, (n.r. la el a fost cea mai evidentă) nu ştiu ce să zic.

Acolo Băluţă nici n-a văzut că e portarul acolo. Nu aia de la 0-0, aia acolo s-a făcut 1-0 şi aia e inerentă. Din păcate sunt câţiva jucători care nu traversează o perioadă bună!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Băluţă nu are niciun gol marcat în cele nouă meciuri jucate în tricoul FCSB-ului.

Ce a declarat Becali despre Băluţă:

"Băluţă îmi place. Este activ, se mişcă, face. Eu nu accept jucători care nu participă la joc, pe care să îl aşteptăm 25 de ani să vedem dacă merge. Fotbalul este atunci, 90 de minute", a spus Becali, la conferinţa de presă susţinută marţi. 

Afla mai multe despre: mm stoicaalexandru băluţăfcsb 

viewscnt
Articole similare