Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal sparge banca: 70 de milioane de euro pentru un atacant de top din Europa!

Arsenal sparge banca: 70 de milioane de euro pentru un atacant de top din Europa!

Premier League

Comentarii

Arsenal Londra, vicecampioana Angliei, este gata să "spargă" o sumă mare de bani pentru transferul unui atacant de top din Europa în următoarea perioadă de mercato. Mikel Arteta, antrenorul "Tunarilor", a fixat ţinta şi a transmis conducerii numele jucătorului pe care îl doreşte.

Cu Gabriel Jesus şi Eddie Nketiah în avanposturi, Mikel Arteta are nevoie de sânge proaspăt în atac şi Mikel Arteta a ales jucătorul pe care doreşte să-l transfere. Presa din Spania a aflat numele jucătorului pe care "Tunarii" au pus ochii, dar şi preţul pe care trebuie să-l plătească.

Arsenal, gata să plătească 70 de milioane de euro pentru transferul lui Lois Openda

Concret, se pare că atacantul ales de Mikel Arteta pentru transfer este Lois Openda (23 de ani), atacantul lui RB Leipzig. Belgianul are prestaţii foarte bune în Bundesliga şi marchează pe bandă rulantă, astfel că a atras deja atenţia cluburilor importante din Europa!

Potrivit presei din Spania, Arsenal va trebui să plătească 70 de milioane de euro pentru transferul lui Lois Openda, preţ stabilit de şefii clubului german prin clauza de reziliere setată în înţelegerea semnată. Openda are contract cu RB Leipzig până în 2028, însă e greu de crezut că va mai rămâne mult timp la echipa din Germania, având în vedere prestaţiile.

Lois Openda a marcat de cinci ori şi a livrat două pase de gol în 10 meciuri (696 de minute) în toate competiţiile sezonului la RB Leipzig.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Lois Openda în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: arsenallois opendatransfer 

viewscnt
Articole similare